Sıçmılımı kırpız helva neden bozsun eskiden yeme derdik çikolata falan durduramazsık şimdi de minicik helvaya içleniyonhelva bozdu sanki
Çok güzel menü canımcım arada bir yerde yoğurt da olsa Tadından yenmezdi
O zaman bugün grupları belirlersek yarın başlar spor ouanlaması. Spor puanları yok 3 gündür tutulmuş.Her şekilde. . Her takım kendi sporunu tutsun.. her rakiple spor puanlarını yatıştıralım hemde grupla. .
Sıçmılımı kırpız helva neden bozsun eskiden yeme derdik çikolata falan durduramazsık şimdi de minicik helvaya içleniyon
Hem de anne yapımı ev yoğurdu ımmm bayılırım ekşi olsun nefes almadan boğazından iti itiverevde annemin yaptigi yogurt var. aslinda daha saglikli ama annem eksi yapiyo. ben de eksi yogurt yiyemiyorum
Olur hippocum.
İki farklı takım kilo yüzdesi bakımından yarışsın. Ve dediğin gibi herkesin karşı takımdan rakibi olsun.
Ama herkes yapacaksa!
Ya da sadece yapacakları aktif üyeleri listeye alalım
Hahahaha tam istediğim kıvamdasın kız ben de öyleyim balıktan sonra bile olsa tırnak kadar bile olsa yemiyom şeker sonuçta. Delilikse bu deliyiz ulanpiskopat yaptiniz beni, ben napayim
Hem de anne yapımı ev yoğurdu ımmm bayılırım ekşi olsun nefes almadan boğazından iti itiver
Hahaahaha proyum lan ben hava atmacası hahahahprensesmat H hercai76 florence_N @minik meleklerim kızlarr... aranızda okuyup yazmayan var.. pro yum ben görüyorum. .. var mısınız zayıflamaya? ?
Himuyom aktif olursa sizi yaparız rakip pirenses tamam senin olsunHimuyom sen benim rakibimsin kimseye vermem himumu
Gusmayak mıkiz deme oyle zaten yaptigim hormon ignelerinden midem bulaniyo
Kendileri eklesin cnmHahaahaha proyum lan ben hava atmacası hahahah
Hippo kuzum hercai simi aktif onları da ekleyelim.
Napim proyum..Hahaahaha proyum lan ben hava atmacası hahahah
Hippo kuzum hercai simi aktif onları da ekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?