Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim ben kilo verme konusunda çok azimliyim hatta hic bu kadar hirs yapmamistim
Ancak kullandigim ilaclardan dolayi çok yavas veriyorum Ayrica belimden dolayi hedefledigim sporu yapamiyorum Ortalamanizi asagi çekerim diye geri duruyorum
Bir de is çok yogun ara ara girip baksamda bazen hiziniza yetisemiyorum Gecmisi okumadan cevap da yazmak istemiyorum cünkü son mesaj alintilaniyor kilo spor bildirilirken sayfa sayfa aramak gerekiyor yogunlukdan her menüye yorum atamadigim gibi menumuda paylasamayabiliyorum
Bu yüzden bi çekimserim
Yane böyleyken böyle
Kir kalemi hakim bey

Eskileri oku tabi ama rakibin etiketlesin seni.. önce etiketlere bakarsın sonra geçmişi oku.. menü bildirmek şart ama ondan kaçış yok

Ugrasmak benim işim daha.doğrusu
@MiuLego takımları kurayla mı belirleyelim yoksa kilosunu yakın olanları mı rakip yapalım? ? Neticede sen mezun oldun.. sana haksızlık olmasın
Benim partneri boyu boyuma huyu huyuma kilosu kiloya yani d işime göre olsun ole disimin konusunda kalmasın ufak defek olursa yani

Tamam kes kes bahaneleri çöpe attım.
Bizimlesin bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…