Afiyet olsun canım. 5 dilim ekmek yazmış ya diyetisyen hangi devirde yaşıyorsa. Boyunu kilonu yazsana canım profiline. Hoşgeldin tekrar aramıza
5dilim ekmek çok fazla canım akşam yemeginde pilav ve ekmek Fazla ekmegi 1dilime indir sabah Ögle akşam olmak üzere 3dilim ekmek yeterli benceLimonlu su
Kahvaltı 10.30 (haftasonu olunca geç kalktım)
Bir kk peynir
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ince dilim ekmek
Şekersiz çay (2 bardak)
Ara 12.30
Bir küçük muz
Bir parça ceviz
Bir bardak süt
Öğle 14.30
Bir kase çorba
4 yk pırasa
2 ince dilim ekmek
Ara 16.30
Bir orta boy elma
Bir mandalina
Bir su b süt
Bir ceviz
Akşam 19.00
Bir kase çorba
4 yk taze fasulye kavurması
Avuç içi kadar kırmızı et
1 ince dilim ekmek
1 yk pirinç pilavı
15.30dan sonra yemek yokmu kuzum kız açlıktan öleceksin bu nasıl menü hiç olmamış aç kalarak kilo veremezsin dilimde tüy bittiİyi akşamlar kızlar,
Ben de menü paylaşayım
Sabah 10:00
- 1 tam haş yumurta, 2 yumurta beyazı
Öğle 13:00
- 150 gr kadar ızgara hindi
- 1 kase haş Brüksel lahanası/karnabahar
Akşam 15:30
- 2 dilim ananas
Spor 30 dakika yürüyüş
Su 1 litre
Afiyet olsun güzel menü kuzumMenüm
Kahvaltı. 09.00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Maydanoz
Peynir zeytin
3 ceviz
Öğle 11:30
2 yk menemen
1 ince dilim ekmek
3 bardak çay
Ara 13:00
1 çatal pasta
1 mandalina
Akşam 19:00
2 yemek kaşığı yeşil fasulye yemeği
(Tatlı kaşığıyla yedim.sanki çok yemiş gibi oldum)
1 çay bardağı ayran
Bugün ev temizledim ,
Saat 18 de yemek yemeyi unutmuşum
19 a kaldı diye az yedim
Bende durumlar böyle kızlar
Niye herkez üst üste gelmiş dün kayın valide bugün sabah başka akşama başka misafir eşinde davet edecek bu günümü bulmuşKızlarrrrrrrrrr bittimmmmm oldummmmm
Gündüz misafirler gitti eşim aradı akşamada yemeğe arkadaşlar gelecek diye. Allahtan buzlukta bişeyler vardı onları yaptım hızlıca daha gelmediler bekliyorum yoldalarmış. Ama dehşet yoruldum yaaa yatmak istiyorummmmm
Bacım sen o diyetisyeni degiştir kilo vermeye degil almaya yönelik senin listen sanırım boşver listeyi sen kendini ve vücudunu senden iyi kimse tanımayaz günde 3dilim ekmek ye sabah Öglen akşam 1ay devam et ikinci ayda sabah1 akşam 1 şeklinde 3.ayda tek dilim ekmege düşür pirinç pilavını hayatından çıkar bulgur ye 3kaşık bulgur 1dilin ekmek demek böyle kilo veremezsinHb canım teşekkürler
6 dilim var akşamda 2 dilim ama bir kaşık pilav yiyince yemedim bir dilimi
Degişik bi tadı var dünde ben yedim ama gerçek hurmaya degişmem oturur bi kilo yerim çok seviyorum ramazanda menümün yarısı hurmayla geçti çayın yanında bile yedimKızlar birde orta boy Trabzon hurması yedim
Ne düşünüyorsunuz bu meyve hakkında
Ben bayılıyorum
100 grmı 70 kaloriymiş
Bende hayatım boyunca hiç yememiştim hamileyken aşerdim başlayış o başlayışDegişik bi tadı var dünde ben yedim ama gerçek hurmaya degişmem oturur bi kilo yerim çok seviyorum ramazanda menümün yarısı hurmayla geçti çayın yanında bile yedim
5dilim ekmek çok fazla canım akşam yemeginde pilav ve ekmek Fazla ekmegi 1dilime indir sabah Ögle akşam olmak üzere 3dilim ekmek yeterli bence
Fazla kaçırma erken doğum yapma sebebimdirBende hayatım boyunca hiç yememiştim hamileyken aşerdim başlayış o başlayış
Şimdi bayılıyorum
Çocuk doğdu yaşına geldi bacımFazla kaçırma erken doğum yapma sebebimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?