- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senle benim çenem sagolsun5000. Sayfamız hayırlı olsun![]()
O elinde saalladıgın ne biliyon mu iyi bak5000. Sayfamız hayırlı olsun![]()
Teşekkürler sevgili rakibemCanım 50 mekik 10 puan :) Bendegulenyuzumsunsen de görüp eklemiştim

Bence çok abes durmamış çok tatlılarKızlar sizce şu mercan renkliler çok mu komik olmuş karar veremiyorum.![]()
Geç saatte akşam yemegi hemde dolu dolu olmuş nasıl yedin kız o kadar şeyiHerkese iyi akşamlar bugün çok göremedim umarım iyisiniz hepiniz:)
2 Aralık menü
Saba 9.00 zencefil kürü
10 kahvaltı
2 adet sigara böreği
1 dilim tB ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
Domates salatalık bol yeşillik
Ara 16.00
1 ince yaş pasta
1 mandalina
Ara 18.00
1 mandalina
Akşam 20.00
Hamsi
Salata
Brokoli karnabahar salatası
1 kase yoğurt çorbası
2 YK bamya
Aile yanında olunca menüler de böyle kabarık oluyor
Eşimin kardeşinin doğum günü dolayısıyla pasta da yemiş bulundum :/
Önümüzdeki hafta menülerle dengeleyecegim![]()
Aaaa evey yeni farkettimO elinde saalladıgın ne biliyon mu iyi bak
İkizlere takke
Güzel olmusYağlıkları yıkayacağım o yüzden boş.![]()
Ya geç ama öğle yemeği falan olmayınca azar azar her şeyden tadına baktım annenin ısrarlarina dayanamayipGeç saatte akşam yemegi hemde dolu dolu olmuş nasıl yedin kız o kadar şeyi![]()
Azar azarsa tamam tabak tabak düşündümYa geç ama öğle yemeği falan olmayınca azar azar her şeyden tadına baktım annenin ısrarlarina dayanamayipbide regl olucam iştah açık
![]()
Yarısı mor yarısı mercan karar veremedim de size sorayım dedimBence çok abes durmamış çok tatlılar
Merhaba hoşgeldiniz ..Merhaba bende araniza katilmak icin cok sabirsizim. Insallah hemencik verelim kilolari.