• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kıızz kestane vallahi çok severim canım çekti. Kalorisini biliyor musun ben yedimmi bir tabak yerim valla
Aynen çok güzel ama kalori fazla her güzel şey gibi :KK70: 3 tanesi 1 dilim ekmek kadarmış . Benimkiler minikti ve biraz yanmisti üstlerini yemedim aslında toplasan 2 kestane kadar yemisimdir :) bide akşam yemeği sadece çorba olduğu için yedim ;)

07 aralık spor su listesi

1.smy11

40 dk yürüyüş 40 puan
50 mekik 10 puan
100 donkey kick 20 puan
200 twist 40 puan
500 ip 100 puan

Toplam 210 puan
1.5 lt su

2. hamzakifzulal
600 twister 120
35 dk koşu 105
100 squat 20
100 duvara şınav 20
200 iç bacak 40
250 mekik 50
100 bisiklet 20
50 Makas 10
200 yan mekik 40

Toplam 425 hedefime ulaşamadım ama çok yoruldum :confused::ruh:

3.gulenyuzumsunsen
30 dk leslie =30 puan
100 iç bacak hareketi=20 puan
50 donkey kick=10 puan
500 side leg lift=100 puan
500 Twister=100 puan

Toplam =260 puan

Yarım litre maydanoz suyu
1,5 litre detoks suyu

Gülümse25
600tane ip atlama =120
Toplam =120
2litre su
Neyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.
Ama yok ya çok zevkliymiş bi tane daha vurayım :67:

Aynen çok güzel ama kalori fazla her güzel şey gibi :KK70: 3 tanesi 1 dilim ekmek kadarmış . Benimkiler minikti ve biraz yanmisti üstlerini yemedim aslında toplasan 2 kestane kadar yemisimdir :) bide akşam yemeği sadece çorba olduğu için yedim ;)
Ben çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)

Kimseler kalmadı çıkalım bacı kapıları kitleyek kimse varmı içerde kalmasın sonra Anka gibi :KK70:herkesciklere iyi geceler geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kuzucuklar en güzele emanet olun :KK68:

Kimseler kalmadı çıkalım bacı kapıları kitleyek kimse varmı içerde kalmasın sonra Anka gibi :KK70:herkesciklere iyi geceler geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kuzucuklar en güzele emanet olun :KK68:
Tamam çıktım hadi kitle kapıları :) iyi geceler herekeseeee umarım yarın hepimizin yüzü güler :))

Kilo gerçekten yaşı büyük gösteriyor. Küçükken hoşuma giderdi. Abime, ablan mı diye sorarlardı, 4 yaş var aramızda. Çocukların sunnetinde stüdyoda fotoğraf çekildikten, eşimin ablası gibi görünüyorum. Sinirden çerçeveyi kirmisligim var. Tam o ara tekrar hamile kaldım ve bebeğim yaşını doldurduğu dönemlerde başladım bu yola. Neredeyse 10 yıllık evliyim, 3 oğlum var ellerinden öper.
Çok iyi kilo vermişin canım. 90 lardan 70 leri görmek mucize gibi
Valla biara 96 ları filan gördüğümde bidaha zayıflayamam sanmıştım. Ama kayınvalidem fazla kilodan kalp krizinden birdenbire gidincede kilolardan çok korkuyordum. Şimdide olsada bence sağlık kısmını çizgiyi geçtik bence. Aşırı kilodan nalları dikmeyiz:KK45::KK45:

Back
X