• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benimki de şu an 26 aylık, biraz kocaman oldu tabi. Ama evet hiç rahat bırakmıyorlar ki... Bir de millet diyordu onun peşinden koşarken zayıflarsın, emzirirken zayıflarsın... Yok anacım yok. Öyle bir dünya yok.
Yok canım yok ben hamileyken 5 kilo aldım lohusalıkta 7 kilo verdim. Sonra 13 kilo aldım. Hep emzirirken alıyorum ben kiloları. Kaç kere zayıfladım yeniden doğum yeniden kilo derken yıllardır buralardayım :D
Tamam kaptanım haklısın, daha dikkatli olacağım. :KK43: Bana uygun spor yürüyüş. Yarın epey bir adım atmam lazım. 10bini de geçeceğim. Şimdi de kızı uyutup leslieye koşacağım.
Hadi bakalım bekliyorum 👍🏻

Ben geldimm hemen menümü vereyim 😊

Sabah
1 haşlanmış 🥚
1/2 🍅
1/2 🥒
2 dl 🧀
2 dl 🍞

Öğle
1 kase kabak yemeği
(Icinde pirinç vardı ekmek yemedim)

Akşam
10-12 yk 🍗 sote
Yoğurt

Su 1.5 lt
Spor eve gidince yapacağım su an disardayim yapınca yazarım

Anka Anka
Çok şükür yaa kaçamaksız menü 😍😍😍 can üye 😍😍😍

Çok şükür yaa kaçamaksız menü 😍😍😍 can üye 😍😍😍
Gece yine tatlilar cipsler ucustu ama yemedim kaptanim bi tane bile baklava yemedim ucundan bile yas pastalar vardi yemedim valla bu kiloların gitmesi kadar mutlu etmeyecek beni :) cuma guzel bir sonuc almak istiyorum 😊

🤣 bendeki basen sende de olaydi az yerdin çok pis gaza geldim zayiflayacagim🤣
Gel gel birlikte gelelim valla sizi görünce ben de hırs yapıyorum. Ayıptır söylemesi benim de basenler baya geniştir yani :)))
Yok canım yok ben hamileyken 5 kilo aldım lohusalıkta 7 kilo verdim. Sonra 13 kilo aldım. Hep emzirirken alıyorum ben kiloları. Kaç kere zayıfladım yeniden doğum yeniden kilo derken yıllardır buralardayım :KK70:

Hadi bakalım bekliyorum 👍🏻
Ay hadi hepimiz fitmom olalım valla, özeniyorum şu incecik annelere. Yalnız sen ne güzel hamilelikte almamışsın kilo yaaaa. Maşallah. Ben 25 kg aldım. Kpssye hazırlanırken de 10 kg almıştım. Ben de işte öyle sürekli bir diyete başlama halindeyim geçen yazdan beri.

Gel gel birlikte gelelim valla sizi görünce ben de hırs yapıyorum. Ayıptır söylemesi benim de basenler baya geniştir yani :)))

Ay hadi hepimiz fitmom olalım valla, özeniyorum şu incecik annelere. Yalnız sen ne güzel hamilelikte almamışsın kilo yaaaa. Maşallah. Ben 25 kg aldım. Kpssye hazırlanırken de 10 kg almıştım. Ben de işte öyle sürekli bir diyete başlama halindeyim geçen yazdan beri.
Maşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririz :5:

Kızlar menum
Sabah 8 de
1 sandviç ekmeği ile tost
1 has yumurta çay

Öğle 14 de
3 Bulgurlu patlıcan dolma
Salata ayran

Akşam 5 de
Çeyrek ekmek
1 has yumurta
Peynir salatalik domates çay

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Bu da çok az olmuş sanki ya :olamaz: acıkmazsın inşallah gece. Neyse acıkırsan badem, ya da ayran ile geçiştir ;)

Kızlar menum
Sabah 8 de
1 sandviç ekmeği ile tost
1 has yumurta çay

Öğle 14 de
3 Bulgurlu patlıcan dolma
Salata ayran

Akşam 5 de
Çeyrek ekmek
1 has yumurta
Peynir salatalik domates çay

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Ohh tertemiz menü. Tebrikler :)
Kaptanım sesiniz gidiyor kaptanım alo alo
Maşallah vermişsin 8 kilo kalmış onu da beraber veririz :KK5:
60 ilk hedefim aslında. Ondan sonra da 5 kilom daha kalıyor :d

Bu da çok az olmuş sanki ya :olamaz: acıkmazsın inşallah gece. Neyse acıkırsan badem, ya da ayran ile geçiştir :KK66:
Acikirsam öyle yaparım :KK19: market alışverişini yaptım şimdi. Pazar alışveriş inde Sali ya yapınca daha sağlam menu çıkarırım

Sen bana ankammmm senin için 50 ip atlarım demiştin dimi :KK53: o gün geldi 50 ip bekliyorum senden :KK53:
2 kaşık lor veya beyaz peynir kat o zaman salatana pro olsun 😘
Ip mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benim 🤣
Cacik ve yarim kase mercimek corbasi aksam yemegim oldu.
Cok yorgunum dostlar nasil spor yapacagim 😭

Back
X