- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek yapmak da zor ya mayası filan...Bızde cok yenıyor. Pogaca almayız ben yaparım ekmegıde yapsaydım dogal yasama tam uyardık![]()
Gecen sene kilo verme asamasinda hemde bebegime dogal olsun diye lor peynir , peynir alti suyundanda ekmek yapardim insan isin icine girince dogalliga takiyorEvet ıtıraf edıyorum butun takımların ortak ajanıyım ben
Ben 5 lt sutu peynır yapıp suyuyla da pogaca ekmek fılan yapıyordum o kadar guzel oluyor kı hem daha saglıklı sutten. Hemde zıyan olmamıs oluyor. Bu ara peynırlerde kı katkılardan dolayı evde peynır yapımına taktım. Bakalım yapabılır mıyım deneyecegım
Off cok yorulmussundur ellerine saglik canimHalıyı yıkadım valla 2 saat tempolu yurusem anca bu kadar yorulurdum. Sabahtan berı yenı oturuyorum. Bı kahve ıceyım yemek buzluktan hazır![]()
Ciddi misinBir çılgınlık yaptım temizlik yarışmasına pis mutfağımın fotosunu gönderdim![]()
Saglik olsun canim sende ip atla zipla sarj olana kadarOff sinir oldum
tabletten Leslie yapacaktım şarjı bitmeden takmazsak şarj olmuyordu çocuklar bitirmiş
Gecmis olsun canım bol bol c vitamini tuketin cabucak toparlanirsin inşallahKızımda bende hasta yatıyoruzeşim izin aldı geldi bize bakıyor o yüzden gelemiyorum kızlar haber vereyim dedim..
ip atlamayı hiç beceremiyorum da zıplamanında puanı çok az yaSaglik olsun canim sende ip atla zipla sarj olana kadar
Allah şifalar versin canım ikinize deKızımda bende hasta yatıyoruzeşim izin aldı geldi bize bakıyor o yüzden gelemiyorum kızlar haber vereyim dedim..
Bu soğukta cnm hasta olmaayasin aman dikkat et valla çok yorucu bir iş bilirim eline sağlıkHalıyı yıkadım valla 2 saat tempolu yurusem anca bu kadar yorulurdum. Sabahtan berı yenı oturuyorum. Bı kahve ıceyım yemek buzluktan hazır![]()
Aşağıdan yani çok yukarı zıplamadan zıplar ve hızlı cevirirsen zamanla yapa yapa alışırsın cnm.ben günde 1000 1500 atlıyorum.genelde yaparsın .ip atlamayı hiç beceremiyorum da zıplamanında puanı çok az ya
Allah şifalar versin canım ikinize de
Güzel menü afiyet olsunMenum
Sahur
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Roka
2 dilim cok tahilli ekmek
Aksam 18.00
1 kase tarhana corbasi
Kucuk dilim pazi kavurmasi yumurtali
5 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Salata