Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

marselinda marselinda canım sana kısaca linda dicem olur mu ?
akşam yemeği planın nedir ? ve spor yine yürüyüş mü canım
olur olur canım nasıl istersen ben akşama çorba karpuz planlıorum ama kayınwalideme gidesek planlar değişebilir ama ekmek pilaw makarna yemicem net . 1 saat yürücem gene onu oturtmaya çalışıorum yapabilirsemde plank yapmak istgiorum 3gün yapsam 3 gün aksatıorum aslında onu düzenl, yapanlar bayaa fark edio...
sen spor yaptın mı canım bak onu aksatmayalıım yoksa porsiyonlarımı o kadar küçülttüm tık yok

olur olur canım nasıl istersen ben akşama çorba karpuz planlıorum ama kayınwalideme gidesek planlar değişebilir ama ekmek pilaw makarna yemicem net . 1 saat yürücem gene onu oturtmaya çalışıorum yapabilirsemde plank yapmak istgiorum 3gün yapsam 3 gün aksatıorum aslında onu düzenl, yapanlar bayaa fark edio...
sen spor yaptın mı canım bak onu aksatmayalıım yoksa porsiyonlarımı o kadar küçülttüm tık yok
sporu akşam yapıyorum canım .yürüyüş ve squat yapıcam .dün plank a ve squata başladım ..gerisi gerlir inşallah.
benim akşam yemeği de kabak yemeği ve yoğurt olarak planladım

karpuz da çok şeker var canım .yeme istersen
çorbayı iki kase yersin onun yerine ..yada salata ekleyebilirsin yada cacık da iyi olur ;)

Karpuz olmaz canım. Sabahları ince dilim ye. Akşamları yeme.

Bu kahvede ne varda beni bu kadar mutlu ediyor stresimi alıyor kim biliyorsa desin :KK58:
Korhilalp Korhilalp sayın sağlık danismanim sen bilirsin :KK60:
Canım bence kahve bizim hem kültürümüz hem de alışkanlık olmuş..zaten sağlık için de faydalı..şimdi kp kahvr istedi sana da bir fincan yollarum zümrem ;) ..bnde kahvenin kokusuyla bile mutlu olanlardanım ;)

Canım bence kahve bizim hem kültürümüz hem de alışkanlık olmuş..zaten sağlık için de faydalı..şimdi kp kahvr istedi sana da bir fincan yollarum zümrem :KK66: ..bnde kahvenin kokusuyla bile mutlu olanlardanım :KK66:
Oh eline sağlık canım kokusu geldi buralara kadar sifa olsun kpederine :KK54:

Back
X