• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok kuzum kapatmıyorum kendimi hamdolsun canım sag önce saglık dün taburcu oldum evde kimse yoktu yanımda biraz uyudum sonra yemek falan eşim geldi oturduk öyle o yüzden girmedim topige bugünde annemle babam geldiler pazar günü memlekete gitmişlerdi ara ara bakıp çıkıyorum yazmasam da gözüm kulağım sizde :KK68::KK68:
Öyle canım tabii sağlık çok önemli. Ağrın var mı

merhabalar
3. takıma çağrıldım oradan buraya yönlendirildim kızlar
biraz kurallarınız katı ama aranıza katılmak isterim

merhabalar
3. takıma çağrıldım oradan buraya yönlendirildim kızlar
biraz kurallarınız katı ama aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin tatlım... Yok canın hiççç katı değil. Bi alıştın mı bi de kilo vermeye başladın mı çok zevkli hatta. Kendini tanıtır mısın kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç niye kilo aldın.

Hoşgeldin tatlım... Yok canın hiççç katı değil. Bi alıştın mı bi de kilo vermeye başladın mı çok zevkli hatta. Kendini tanıtır mısın kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç niye kilo aldın.
Hoş bulduk teşekkür ederim
Boyum :170 cm
Kilom: 66
hedefim 62
aslında çok fazla kilom yok ama bırakırsam kış geldi ki alırım kendimi biliyorum:KK51:
yaklaşık 3-4 yıl önce karatayla ideal kiloma kavuşmuştum 6 ay öncesine kadar tartıda en çok gördüğüm 64 dü. Yavaş yavaş ben yenilmemesi gerekenleri yemeye başlayınca 68 e kadar dayandı. Bir kaç haftadır da az da olsa dikkat etmeye başladım şuan sabah tartım 66 kilo.

Buraya katılan emek veren arkadaşlara kolaylıklar diliyorum:KK36:

hedefim 62
aslında çok fazla kilom yok ama bırakırsam kış geldi ki alırım kendimi biliyorum:KK51:
yaklaşık 3-4 yıl önce karatayla ideal kiloma kavuşmuştum 6 ay öncesine kadar tartıda en çok gördüğüm 64 dü. Yavaş yavaş ben yenilmemesi gerekenleri yemeye başlayınca 68 e kadar dayandı. Bir kaç haftadır da az da olsa dikkat etmeye başladım şuan sabah tartım 66 kilo.

Bana da hep çıtırlar geliyor yahu :cry:

hedefim 62

Bu arada ben de karataycım. Ben de son günlerde nazara gelip biraz cozuttum ama toplayacağım inşallah :D

hedefim 62

Hoşgeldin canım :KK5:

Back
X