• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslinda haklısın canım dediklerine katılıyorum sonuna kadar. Benimde kafam karışti ne yapsam bilemedim aslında buraya da çok alıştım bana çok iyi geliyor motivasyon açısından. Peki bir iki hafta liste dışı devam etsem bı denesem nasıl olur kaptanim ? Biraz kafamı toparlarim belki sonra bakarım tekrar duruma Anka Anka ne dersiniz?
Maalesef canım. 2 ay izin hakkın yok :( daha 1 ay geçmiş :(

Aklıma geldikçe dua ediyorum kuzum rabbim acılarını dindirsin inş kolaylık versin 2gün yatak 3.gün hepimize toprak nasip etsin bakanada zor çekenede Rabbim bu dünyada imtihanımızı kolaylaştırsın tüm hastalara şifa yanında bekleyenlere bol sabır versin
Amin canım.şimdi geldim hastaneden makinaya baglamislar annemi.yaşam makinası y mis galiba

Amin canım.şimdi geldim hastaneden makinaya baglamislar annemi.yaşam makinası y mis galiba
Allah yardımcınız olsun aynı şeyi bende yaşadım ve hemşire olarak başında bekledim kolay değil Rabbim şifası varsa versin yoksada fazla çektirmesin cnm

Kahvaltı 09:30
Çeyrek ananas-2 ceviz-2 çatal tereyağda yumurta

Öğle 12:00
2 haşlanmış yumurta marul maydanozla salata
1 bardak ayran

14:00 çeyrek dilim ananas

Akşam 16:30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
1 tabak salata
2 tane köfte

19:30 1 bardak ayran