• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti :KK70:

Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum

Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim :KK5:3

Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim :cool:

Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur

Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki :KK36:

Allahım yine içli köfte ben de istiyom :cry:

Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence

Tertemiz bir menü daha

Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
F feyzax Yan yana yazinca az gozukuyor sandi yalimmmm

Kuşlara hayvanlara versene canım. Soğukta aç zaten hepsi
onuda yapıyorum ara ara camın önüne koyuyorum kökleri börekleri hatta öyle alışmışlar ki geçen kızın corbasini koydum sogusun diye bitene kumru koştura koştura geliyor du

CC5090B5-A86E-4BC2-AEE4-E01CA6F4D58E.webp
Kızlar spor tablomuz sağolsun @yesa1 ciğim yaptı :KK36:
Sıraya da koymuş
553. hafta spor kraliçemiz Niloyabebe Niloyabebe oldu. :sampiyon: :sampiyon:
Gamzemdwf Gamzemdwf ikşncimz :şapiyon:
glstn99 glstn99 ise üçüncümüz oldu :sampiyon:

1000 puanı geçen herkesi tebrik ederim :KK9:
@Gulumse25 de geçmiş gözlerime inanamadım :KK9:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ve@florence_N 200 puanın altında kalmışsınız kızlar. Ama biriniz hastaydı birinizin oğlu hastaydı o yüzden ceza yok size

Listede hiç adı olmayanlar var durun bakim kimler onlar
:sinirli:

Bitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti :KK70:

Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum

Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim :KK5:3

Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim :cool:

Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur

Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki :KK36:

Allahım yine içli köfte ben de istiyom :cry:

Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence

Tertemiz bir menü daha

Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Evet kaptanim ya oglen o 15 de ki yemegi yerken günü bunla kapatirim demiştim fakat aksam görümceme davette çıkınca olmadii :((

Eki Görüntüle 2097547 Kızlar spor tablomuz sağolsun @yesa1 ciğim yaptı :KK36:
Sıraya da koymuş
553. hafta spor kraliçemiz Niloyabebe Niloyabebe oldu. :sampiyon: :sampiyon:
Gamzemdwf Gamzemdwf ikşncimz :şapiyon:
glstn99 glstn99 ise üçüncümüz oldu :sampiyon:

1000 puanı geçen herkesi tebrik ederim :KK9:
@Gulumse25 de geçmiş gözlerime inanamadım :KK9:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ve@florence_N 200 puanın altında kalmışsınız kızlar. Ama biriniz hastaydı birinizin oğlu hastaydı o yüzden ceza yok size

Listede hiç adı olmayanlar var durun bakim kimler onlar
:sinirli:
Anom İnnuk bebi geçmişsin canım helal bu hafta ben asılacağım bakalım

Back
X