• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eki Görüntüle 2097547 Kızlar spor tablomuz sağolsun @yesa1 ciğim yaptı :KK36:
Sıraya da koymuş
553. hafta spor kraliçemiz Niloyabebe Niloyabebe oldu. :sampiyon: :sampiyon:
@Gamzemdwf ikşncimz :şapiyon:
glstn99 glstn99 ise üçüncümüz oldu :sampiyon:

1000 puanı geçen herkesi tebrik ederim :KK9:
Gulumse24 Gulumse24 de geçmiş gözlerime inanamadım :KK9:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ve@florence_N 200 puanın altında kalmışsınız kızlar. Ama biriniz hastaydı birinizin oğlu hastaydı o yüzden ceza yok size

Listede hiç adı olmayanlar var durun bakim kimler onlar
:sinirli:
Aşk olsun :KK12:

Bitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti :KK70:

Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum

Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim :KK5:3

Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim :cool:

Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur

Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki :KK36:

Allahım yine içli köfte ben de istiyom :cry:

Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence

Tertemiz bir menü daha

Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Midem almıyor kaptanim

Merhabalar kızlar :KK25:
Şimdi çocukları görümceme bıraktım bi gün bakmasını rica ettim ve cam perde dip köşe temizlik yapacağım evi ayağa kaldırdım .:KK51:

Çocukların hastalıkları kendi hastalığım derken hem ben bunaldım hem de ev kendinden geçti .

Hazır ayağımın altında çocuklar yokken camları perdeleri mobilya altlarını bitireyim diyorum ,

Ertesi günler de kapıları vs bitirebilirim çocuklarla .

Bana bugün müsade :KK66:
kaçtım:KK55::KK55:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Merhabalar kızlar :KK25:
Şimdi çocukları görümceme bıraktım bi gün bakmasını rica ettim ve cam perde dip köşe temizlik yapacağım evi ayağa kaldırdım .:KK51:

Çocukların hastalıkları kendi hastalığım derken hem ben bunaldım hem de ev kendinden geçti .

Hazır ayağımın altında çocuklar yokken camları perdeleri mobilya altlarını bitireyim diyorum ,

Ertesi günler de kapıları vs bitirebilirim çocuklarla .

Bana bugün müsade :KK66:
kaçtım:KK55::KK55:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Kolay gelsin canım ben de sabah bir gazla mutfağın perdesini makineye attım da şimdi hiç silesiö yok kaldı öylece :D

Bitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti :KK70:

Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum

Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim :KK5:3

Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim :cool:

Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur

Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki :KK36:

Allahım yine içli köfte ben de istiyom :cry:

Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence

Tertemiz bir menü daha

Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Senin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaa

Edit 58 buçuk aç karnına 1 kilo 100 gram gitti :))

Senin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaa

Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorki

Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorki
Kaptan olduğu gözden kaçmış kaç aylık bir süt yoğurt yumurta vr birçok gıda yiyemedim haliyle abartıyorum biraz buraya da birazda olsa frenlemek için geldim ve azıcık forma girmek için arada böyle birşeyletri abartıcam diğer öğünlerden feragat ederek gerçekten çok özledim yemek yemeyi. Sadece zeytin bulgur ve kuzu yedim aylarca :\

Evet derdim geçenlerde brüksel lahanası yedi 1 hafta lemonade ona da dedim . Neyse biz aramızda böyle şakalaşıp diyet yapıyoruz. Sana yapmam kusura bakma. Kilo vermek onemli değil ki sağlıklı vermedikten sonra.

Kaptan olduğu gözden kaçmış kaç aylık bir süt yoğurt yumurta vr birçok gıda yiyemedim haliyle abartıyorum biraz buraya da birazda olsa frenlemek için geldim ve azıcık forma girmek için arada böyle birşeyletri abartıcam diğer öğünlerden feragat ederek gerçekten çok özledim yemek yemeyi. Sadece zeytin bulgur ve kuzu yedim aylarca :\
Tamam o zaman içinde kalanları ye gel canım. Buraya genelde insanlar yediklerine yorum yapalım da frenlesin diye geliyor. Müslüman mahallede salyangoz satmak derler bilir misin burda bizim yiyemediklerimizi gözümüze sokmaya gerek yok.

Ay kaptanım çok afedersin diğer arkadaşlar yorum yaptı sandım eleştiri serbest
Diğer arkadaşlar da yapabilir canım. Burada alınacak gücenecek bişey yok. Benim 1 kavanoz nutella yediğimi gördüler neler neler dediler. 3 dilim börek yedim dedim bana börekleri ölçtürdüler. :D
Alınma lütfen. Ama diyet topiğinde 3 gün sütlaç yersen olay olur tabii :-)
Ama sen ben alınıyorum bana şaka yapmayın dersen kimse yapmaz

Back
X