• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Diğer arkadaşlar da yapabilir canım. Burada alınacak gücenecek bişey yok. Benim 1 kavanoz nutella yediğimi gördüler neler neler dediler. 3 dilim börek yedim dedim bana börekleri ölçtürdüler. :KK70:
Alınma lütfen. Ama diyet topiğinde 3 gün sütlaç yersen olay olur tabii :-)
Ama sen ben alınıyorum bana şaka yapmayın dersen kimse yapmaz
Uyarıya açık alaya kapalıyım ;). Ama sen kaptansın sana hepsi serbest. Tek takılıp.kilo vermeye çalışırım girmeye de pek fırsat olmuyor kaptanın yazdığınu bile zor anladım. SiE kolay gelsin arkadaşlar ;)

Uyarıya açık alaya kapalıyım :KK66:. Ama sen kaptansın sana hepsi serbest. Tek takılıp.kilo vermeye çalışırım girmeye de pek fırsat olmuyor kaptanın yazdığınu bile zor anladım. SiE kolay gelsin arkadaşlar :KK66:
Gidiyonmu yani niyeki buraya elestiri yapilsin diye yaziyoruz menuleri

Aynı canım sonuç değişmezsdi. Sadece bireyselde sen de girecektin. Aslında benim insiyatifimdeydi çıkarmasam da olurdu ama inan uğraşmak istemedim. Resmen yüzden yüksek diye hileci olduk :KK43:
4. takımdaki konunun altından da ben çıkınca uğraşamadım özür dilerim canım tamamen benim hatam :KK43:

Kaptancim ozur dilemene gerek yok bende dun senin acindan cok uzuldum resmen hile yapiyomusuz gibi gostermeye calistilar
Bu hafta insallah daha cok verebilirim

Lessie 3 saat 180 puan kizlar motive edici mesajlariniza tesekkur ederim

Back
X