• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kuzum kek pişene kadar fırının agzını açmamak lazım piştikten sonra kek sönmez sen fırını erken kapattıgın için sönmüş belki fırını açmasan sadece kapatsan belki o zamanda sönmezdi ben keki pişene kadar kontrol etmem piştiginden emin oluncada fırında tutmam hemen çıkarırım

Anladım teşekkürler..bi dahakine tutar inşallah

valla ben 6 aralıktan beri eve hamur işi sokmuyorum, annemde ne yerlerse :))) misafir geleceğinde de diyorum kusura bakmayın yiyecek bir şey yok kuru çay var diye.. alıştı herkes. kahve içinde saatim değilse hayatta içmiyorum

valla ben 6 aralıktan beri eve hamur işi sokmuyorum, annemde ne yerlerse :))) misafir geleceğinde de diyorum kusura bakmayın yiyecek bir şey yok kuru çay var diye.. alıştı herkes. kahve içinde saatim değilse hayatta içmiyorum

Anaaa bizim evde imkansız o dediğin :D
Annem ne derse o..şimdide oturmuş gözleme yiyor banada gel diyip duruyor :)
Yok dedim ben seni protesto ediyorum :D

15 şubat menü
sabah 10
2 haslanmis yumurta
peynir domates salatalik
2 dilim tb ekmeği
30 gr sucuk (ev yapimi)
3 zeytin
ara 16.30
1kase yoğurt içinde 1 elma tarçın
akşam 20
2 tane tavuk biftek ( firinda)
1yk princ pilav
3 dilim patates( firinda)

15.02.2018 perşembe

Sabah 11.30
4yk yulaf ezmesi ( İçine süt 2kuru kayısı 5kuru üzüm yarım elma yarım havuç tarçın 2ceviz)

Akşam 19.00
1 kase nercimek çorbası
3yk bulgur köftesi
1kase yoğurt
1 et köfte
güzel olmuş o kadar saat ara yapmadan nasıl durdun

Canım acayıp derecde tatlı ıstıyor :olamaz:zor dayanıyorım suan.
15 subat 2018
Kh(07.30)
1 kase yogurt corbası
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
Ogle 12.30
1dlm ekmek
1 kase yogurt corbası
8yk yesıl fasulye
Ara
Ayva
8 fındık
2yk pekmez
Aksam 17.00
1 dlm ekmek
1 kase yogurt corbası
8yk yesil fasulye
Ara
1 sb tarcınlı sut

ben takviye krom kullanıyorum sabah akşam ( dr verdi ama ) tatlı isteğini o bastırıyor sanırım

Back
X