Ah cnm sıkma cnını bunlara inan hepimiz öyle şeyler yasıyoruz ki. Allah daha büyük dert tasa vermesin diyorum yaşadıklarimdan sonra ben de. Çalısmak bir kadın için en iyisi bence aileler böyleyken. Kimseye eyvallahın olmuyor kendi paranı kazanınca. Tavsiyem hele ki ewde çocugunun yanında yapabilecğin iş varsa hiç kaçırma. Zaten onlar senin özgürlügünü kazanmandan korkarlar en çok. Çalış bacım ewde de olsa çalış onlara hesap vermek canını sıkmak zorunda kalmazsın. Eşin de bakacak ki kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun o da sana saygı duyacak. Tabi her erkek böyle değil. Çalışıp ewine barkına güzelce bakan herkesin yerini bilen ona göre davrananlar da var. Ama bir adam eğer verdigi paranin lafini ediyorsa ve ailesinin önüne başkalarini koyuyorsa o zmn iş başa düştü demektir. Vallaa ben de kaynanamdan resmen iğreniyorum
soffty
nin dedigi gibi nefes alsa gıcık oluyorum. Ama eşimin(Allhtan onlarin yaninda büyümemiş) onlarla alakası yok.temizlikle alakalası yok mesela kaynanamın iğrençlik diz boyu. Ewlerine kokudan girilmez düsün. 5 tane kızı var ustelik. 5 kızın gelin olduğu ewin yüzüne bakılmıyor. Güya ew yaptiracaklar ben gitmek istemiyorum diye. Ben de saray yaptırsanız sarayı da aynı hale getirir bu dedim eşime. Valla neyse o hiç çekinmeden her bi haltı söylüyom artık. Ewlendigim zaman ses çıkarmiyodum da inan şu anda her şwyi pat pat söylüyom. Eşim de yanımda duruyor tabi. Bu çok onemli bacım.Allah kolaylık versin ama sen gereğinı yapmadan dewam edersen bunlar daha senin tepene çikar tepene