• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşallah canım :dua: hem ev hem çocuk hem sınav hem sertifika kursu. Bazen neye yetisecegimi şaşırıyorum. Kurs bitince burayada daha adapte olurum.
Olsun canım rabbim sağlık versin hepsi olur :36:
Anka Anka evet bugün tek öğün gibi oldu, öğlen bir avuç kaju yemiştim gerçi. Neyse ben bugünkü menümü yazayım da :)

İlk öğün 14.00
Bir avuç kaju
İkinci öğün 17.00
Bir tabak karabuğday çorbası
Bir levrek buğulama
Bir kaç dilim fırın patates
İki lokma ekmek
Bol bol roka

2+lt su içililemedi henüz
Spor yapılamadı henüz
Güncellenecek
Afiyet olsun canım. Tek öğün nasıl olacak bakalım ben de seninle öğreneceğim 😅
Hımm sen öyle sandın, yok içmem onlardan hic
Tamam canım.
Muzu kakaoya bulayınca da hurmayı kakaoya bulayınca da güzel oluyor 😋😋

19 Ekim Cumartesi

9:30

4 dilim sucuk ve 1 yumurta ile omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
2 dilim TB ekmeği

13:00
5 kaşık kısır 2 kaşık acı sos

16:00
1 havuç

18:00
1 kase tarhana çorbası
3 köfte
1 kase yoğurt

Spor henüz yok
Su yatana kadar 2,5 olur
Aralarda içtiğim şekersiz çay ve kahveyi yazmıyorum kızlar.

Olsun canım rabbim sağlık versin hepsi olur :KK36:

Afiyet olsun canım. Tek öğün nasıl olacak bakalım ben de seninle öğreneceğim 😅

Tamam canım.
Muzu kakaoya bulayınca da hurmayı kakaoya bulayınca da güzel oluyor 😋😋
Hımm süper. Salı günü pazara koşarak gidecem. Muz hurma pirasa karnabahar brokoli fasulye :-)

Ben de çok tartılıyorum. Diyetisyen çok yanlış olduğunu söylüyor ama dayanamıyorum. Bi kere eşimle işe göndermiştim pili ama dayanamadım yenisini alıp gelmiştim pilin :D

Maşallah canım 17 ay çok iyi emzirmişsin. Ben de 3 yaşındaki oğlumu hamileyken de emzirdim. 10 aydır da bebeği emziriyorum. 3 yıldır emziriyorum resmen:D

Ben de sayarım. Bi anda panik aaa biri yok diye sayarım tamam derim tammış :D

Afiyet olsun canım. İlk etapta çok kasmaya gerek yok ilerde duraklama yaşarsan kasacağız zaten🤗

Ben de sürekli evdeyim biliyorsun. Bu gün değişiklik yaptım yoruldum geldim 😅
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sınav ne zamandı.

Oyyy yoğun geçmiş günün kolay gelsin canım :36:

Tek öğün mü yapacaksın. Zor olur ya emin değilim ne kadar doğru böyle 🤔

Yaaa işte bu çok güzel :sampiyon:

Tabii ki katılabilirsin canım :36: hoş geldin :36:

Evet hazırda sebze olunca kolay oluyor ne pişirsem derdi olmuyor. Kışı da çok seviyorum ben. Ispanak, pırasa, karnabahar, lahana çeşit çeşit sebze :kk77:

Kısır olabilir canım yaptın mı ?

Çok su içme hastalığı mı varmış hiç duymadım. İnşallah kolayca atlatırsın canım:36: tekrar hoşgeldin :36:
Bilgilerine bakacağım şimdi. Uygunsa Cuma listeye girebilirsin sen de :36:

Yaaa maşallah canım sana azmin daim olsun :halay:
Kolay gelsin :36:

Olur canım ne zaman müsait olursan o zaman başlangıç günün olarak alırız sıkıntı olmaz :36:

Su önemli ya yok muydu satılan bi yer alıverseydin 😅

Yaa maşallah kuzu büyümüş poğaça yaparmış ellerine sağlık 😍😍

Seni takımın sudan sorumlu bakanı mı yapsak. Belki daha çok içersin o zaman. Bize de hatırlatırsın 😂

Su çok az evet. Bunu çözelim. Yürüyüş çok iyi oluyor ama ben çok çıkamıyorum ip atlayacağım evde :spor:
Sudan sorumlu bakan iyiymis 😁
Burda su musluktan iciliyor ama cok kirecli hic icesim gelmiyor ondan böyle az. Disarida da bir sise su 2 euro yani 😰

Küçük erkeğe çizgi film açtım izliyoruz. Uzandım bende biraz. Neler yaptınız bugun
Çok bişey yapmadık aslında. Çocuklarla parka gittik ordan biraz dolaştık. Arkadaşa geçtik biraz da orda oynadılar eve geldik. Ev işlerini bıraktım bu gün kaç gündür temizlik yapıyorum tatil yaptım 😂😂

Çok bişey yapmadık aslında. Çocuklarla parka gittik ordan biraz dolaştık. Arkadaşa geçtik biraz da orda oynadılar eve geldik. Ev işlerini bıraktım bu gün kaç gündür temizlik yapıyorum tatil yaptım 😂😂
Aynen :-) iyi yapmışsın

Kızlar kitap okuma etkinliğimize kimler katılıyor. Her gün en az 10 sayfa kitap okuyalım dedik.

K Kosantosbaa okuyacağın kitabı ayarladın mı canım. Ben geçen hafta duyu bütünleme ile ilgili kitaba başlamıştım onu okuyacağım.

İyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Ara: yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye

Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.

İyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye

Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.
Yaa çok üzüldüm rabbim sabır versin şefaatçi etsin inşallah :( :( menün temiz afiyet olsun

Back
X