• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben de dağınıklıktan sıkayetcı degılım ama esım sıkayetcı maalesef ama ınanın ne kadar toplasamda olmuyor bıde benımkıller kucuk anlamıyorlar durdan yapmadan.. ben kirden yağdan sınır oluyorum yemek yeyıp ellerını her yere surmelerınden ayy burada derdım var kosesıne dondu :))
Benimkiler de küçük canım. boş ver silinir toplanır dağılır. Canları sağolsun. Benim eşim de toplar sağolsun o konuda sıkıntı olmaz. Çeyizimde gelmedi sonuçta çocuklar 😂

Gündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı ya :KK70: kızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Ben yarın için giremiyorum yarışa 3 saat paso oturuyorum kursta. Ama pazartesi günü bakarız

Ben ilk doğumumdan sonra düzenli olarak evde yürüyüş yapıyordum lessi ile. Çok etkisini görüyordum artık çok üşeniyorum ve yapasım gelmiyor burası vesile olur inşallah. Yine başlayayım demem o ki ben varım ☺
Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın. :5:

Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın. :KK5:
Leslie muhteeesem inceltiyo 1 ay düzenli yapınca şahane oluyor

ben pırıncı cok aramam hıc aklıma gelmez ama bulguru cok severım vazgecemıyorum o yüzden :kk77: karatay da bana uygun aslında da ben kafama gore takılmayı sevıyorum
Ben şu an karataya, aidin salihe çok çok uzak bir şey yapıyorum diyetisyen menüsü uyguluyorum. 😂😂 sana en uygun neyse ona göre devam et canım yoksa sıkılıyor insan.

19 Ekim Cumartesi

9:30

4 dilim sucuk ve 1 yumurta ile omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
2 dilim TB ekmeği

13:00
5 kaşık kısır 2 kaşık acı sos

16:00
1 havuç

18:00
1 kase tarhana çorbası
3 köfte
1 kase yoğurt

Spor henüz yok
Su yatana kadar 2,5 olur
Aralarda içtiğim şekersiz çay ve kahveyi yazmıyorum kızlar.
asya_01 asya_01

Tamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim için 🤗
Imkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayin 😵
Aksam cocuklar yattiktan sonra olur ancak.

Imkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayin 😵
Aksam cocuklar yattiktan sonra olur ancak.
Şimdi senin için kronometreyi çalıştırdım ve 10 squat ve 10 jumping jack yaptım. 37 saniye sürdü. Ama tabii imkansız diyorsan zorlamayayım akşam yap. Hatta şimdi yap 😂😂

Eklentiler

• 9626ED44-1B4B-45AE-83C1-7EF783D01DD8.webp
    9626ED44-1B4B-45AE-83C1-7EF783D01DD8.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 32
Şifa olur inşallah canım. Hiç düşürme modunu hayat üzülmek için çok kısa şükür sebeplerimizi görmek lazım sadece. :KK66:
%7 kilo almışsın eğer deneme süresine alırsam bu sürede kilo verirsin %5 in altına düşersen listeye alamam bu sefer sıkıntı olur. Hemen gir ama sonra mızıkçılık yaparsan benim dikenli sopam da var haberin olsun :KK70:
Mızıkçılık yaparsam göster tabiki dikenli sopani🤗bu cuma listedeyim o zaman😍😍

İnşallah canım. Şimdi böyle ponçik ponçik gidelim inşallah sopaya gerek kalmadan :KK70:
Pazartesi seninle adım yarışına girebilirim kızım yarim gün anaokuluna gidiyor sabah eşim bırakıyor öğlen ben alıyorum pazartesi yuruyerek giderim almaya adimsayarida acarım buraya resim atarim🤗🤗

Ya kızlar valla menülerinize yorum yapcam diye bisürü alıntı yaptım bi türlü olmuyor ya tıklıyorum lcw flo nun sayfasına atıyor. Son denemede oldu oda ben heyecandan geri tusuna bastım gtti alıntılar :( menüm geç kaldı kızlar kusura bakmayın anca şimdi oturdum teli elime yeni aldım. Haftasonlari böyle extra bir tempo ile geçiyor.
Hepinizin menüsünü begendim kısır yiyenlere afiyet olsun:) bu arda smiley bile koyamıyorum enterasan bir şekilde idare edin eski usullerle:)))
Menüme gelince
Sabah ilk öğünüm saat 10.00
2 yumurta omlet
2 dilim telpeyniri
Domates
3 adetZeytin

İkinci öğünüm saat 17.00
Balık + salata

Spor yok dinlenme günümdeyim . Su nekadar içtim sayamadım. 2 kupa yeşilçay ve şekersiz türk kahvesi tükettim gün içinde.
Hepinize hayırlı geceler

Back
X