• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sinirlendigimde stres oldugumda çarpıntım oluyordu psikiyatrise gittim başka sebeplerimdende

Ama bugün öğleden sonra hep çarpıntım oldu kardiolojiye randevu aldım 10:20 şimdi
Ilaclarimida düzenli kullaniyorum çok yordu bu durum beni

Geçen senede aynı durum olmuştu kalp usg yaptı dr herşey normal dedi 24 saatlik holter takilsin dedi randevu aldım randevu gününe kadar bidaha olmadı bende gitmedim holter için

Ve bi sene sonra yıne böyle bir durumla karşılaşan oldumu hiç

Buarada yenş arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş 🤗

Bugün kursum vardı. Öğlene kadar oradaydım. Sonra okul aile birliği Veli görüşmeleri yaptım. Çok konuştum sesim gitti. Ordan eve geldim bir emzirme seansı ve dışarı çıkış. Kızımın kreşten alışveriş listesi yollamışlar. Temizlik malzemeleri ( ıslak mendil, sıvı sabun , tuvalet kağıdı ve kağıt havlu) hepsinde de marka belirtmişler. Onları hallettim, eve geldim. Yenek, temizlik, bebeyi yıka derken saat oldu 20:00. Çocuklar uyuyunca da ütü. Allah yardımcım olsun.
Okuyunca yalnız deilim benim çektiklerimi çeken başka kaderdaşlarım da var diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun.

Spor yapmakta üşengeçlik yaşayan arkadaşlar.
Açın Leslinin bi videosunu yapmasanız da açık kalsın. Bir süre sonra yapmaya başlaacaksınız. Bi anda 15 dakika gözünüzde mi büyüyor 5 dakikalık videosunu açın. Zaman içerisinde 5 mil yapacaksınız;)

Ya da ona da mı vaktiniz yok her tuvalete gittiğinizde çıkmadan 5 squat yapın. Zamanla 10-20-30-40 derken çoğaltırsınız. Yatmadan 10 Jumping jack yapın. 20 saniye plank yapın. 10 lungee yapın. Ya da yemek yaparken soğanları kavururken duvar şınavı yapın.

Bir sürü hareket var. Başlangıç olarak hangi hareketi yaptığınızın hiç bir önemi yok. Sadece yavaş yavaş beynimizi ve vücudumuzu spora alıştıracağız.

Zamanla zaten yaptıkça yapasınız gelecek. Telefonu cebinize katın. 10 dakika evde adım atın ileri geri bile olur. 1000 adım atmış olursunuz.

hadi bu gün spor için herkes bir adım atsın. Hiç vaktim yok diyen 10 squat yapsın inanın 20 saniye sürmüyor

Akşam herkesi kontrol edeceğim :halay: hadi bakalım canlar otumaya mı geldik :halay:
10 squat la başlayım sabahları 👼 yarın adımsayarı çalıştıracam telefonun. Cebimden de çıkarmayacağım. Bence 10 000 adım atıyorumdur 🤩

Aranızda diyetini gizleyen var mı kızlar?

Daha önceki diyetlerimde bir de insanlara laf anlatmakla uğraşıyordum. Şimdi çaktırmadan yapacağım. Nasıl olacak bilmiyorum ama... Sanki böyle daha iyi olur gibi geliyor.
Yani acikca diyet yapıyorum demiyorum ama etraftakiler anlıyor uzattiklarini yemeyince. Art niyetli insan cok oluyor etrafimda cokca var kimseyle kilomun muhasebesini yapmak istemiyorum o yuzden pek demiyorum

Ama aşk olsun pasta ne ya :KK43:
150 ip atlar mısın rica etsem. İpin yoksa 150 jumping jack de olur. Tamam her şeyi kısmayın dedik çok kasmayın dedim ama pasta da yenmez ki ilk haftadan. :sinirli:

Belki ağır spor yapıyorsan ondan da duraklamış olabilir. Bu hafta sadece yürüyüş yapmaya çalış canım.

Bence de dimi ya :110:

Ele verir talkımı kendi yutar böreği 😂😂 neyse sporla gitmiştir börek :KK5:

Saymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir.:spor: Duş felan anca yazabildim.
İyi geceler kızlar. Uyku beni çağırıyo. Çok bekletmeyim.:KK15:

Bu arada ben de diyetimi gizlerim hep. Pasta felan yiyince de çok anlamıyo zaten kimse.:KK70:

Back
X