• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğunda 😊
Atıyorum hemen :)
Diyet tariflerini genelde bu hanımefendinin sitesinden alıyorum.

kızlar merhaba, hemen kendimi tanıytayım size, motive edin beni de etiketleyip durun emi.

wendy ben, evliyim 2 kızım var, büyük 5 yaşında küçükte 9 aylık oldu emiyor. emzirdiğimden mi kilo alışımın kh bağımlılığından mı bilmem elim ayağım titriyor bozuyorum her gün diyeti.

en azından şeker vs almadan biraz ilerlesem sonu güzel olacak sanki.

beni motive edin, bende gireyim zayıflama yoluna, Anka Anka canım desteklerine teşekkür eder devamını dilerim :KK15:

Adım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi:KK43:

Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım :rapci:
Günaydın,
Bu sabah tempolu bi yürüyüş yaptım, bi saatten uzun yürüdüm. 8700 adım olmuş.

Adım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi:KK43:

Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım :rapci:
Ben varım👆

Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok
Telefondan uygulama indirebilirsin canım. Ama bazı uygulamalar telefonu sallayınca ya da arabayla giderken falan da sayıyor dikkat et.
Günaydın ben katılıyorum

Telefona play store'dan uygulama indirebilirsin canim😊
Harika :halay:
Günaydınlar 💕💕
Mutlu sabahlar🤗🤗
Kızımı anaokuluna götürdü eşim bende evi topluyum kahvaltimi yapicam sonra temizlige başlıycam

Çarpıntım kullandigim ilaçların yan etkisiymis okudum randevuyu iptal ettim zaten haftaya psikiyatrise randevum var
Geçmiş olsun canım ilaçların faydasından fazla yan etkileri var zaten de işte kullanmayınca da olmuyor:(
Kızlar ben yumurta haslamasi yiyemiyorum sevmiyorum 🤷‍♀️o yüzden kahvaltı tabagim Kaptanım üzüm pekmezi yiyebiliyormuyuz kansizligim var benim kan hapida kullaniyorum
Haşlama sevmiyorsan omlet yapabilirsin. Sebzeli omlet özellikle çok doyurucu oluyor. Yulaf ezmesi veya yulaf kepeğiyle krepler yapabilirsin😋😋 ben yumurta hastasıyım. Haftada 3 gün yesen yeter sana.
Anka Anka Kaptanım tartildim bu sabah 86 çıktım 😭
Olsun canım azmedersen 10 günde 2 kilo gider kasıma 84 le girebilirsin :5:
Günaydın Anka ben de katılıyorum 10 bin adım hedefine
Süper :halay:
Kizlar bugün yogunum simdi yoldayim kursa gidiyorum. Cok giremeyebilirim. Herkese iyi haftalar bu arada. Cumaya güzel eksiler görelim. 🤗
Kolay gelsin canım :36: yaptın mı dün jumping jack göremedim sanırım ben.
kızlar merhaba, hemen kendimi tanıytayım size, motive edin beni de etiketleyip durun emi.

wendy ben, evliyim 2 kızım var, büyük 5 yaşında küçükte 9 aylık oldu emiyor. emzirdiğimden mi kilo alışımın kh bağımlılığından mı bilmem elim ayağım titriyor bozuyorum her gün diyeti.

en azından şeker vs almadan biraz ilerlesem sonu güzel olacak sanki.

beni motive edin, bende gireyim zayıflama yoluna, Anka Anka canım desteklerine teşekkür eder devamını dilerim :KK15:
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederim :rapci: sen de başaracaksın acele etme sadece.
Günaydın,
Bu sabah tempolu bi yürüyüş yaptım, bi saatten uzun yürüdüm. 8700 adım olmuş.
Neeee maşallah sen baya hızlı başlamışsın 😍😍😍
Gunaydın Guzeller,
Mutlu sabahlar, güzel haftalar:KK200:
Günaydın:36:

Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederim :rapci: sen de başaracaksın acele etme sadece.

biliyorum, yapmalıyım! yapıcam!

Ben daha kahvaltı yapamadım. Çocuklara hazırladım bebek durmadı onla ilgilendim. Yeni yapacağım.
Baya geç olmuş senin için. Bu kadar bekletmezdin normalde kahvaltı ni. Afiyet olsun canım. Bende bantta yürüyorum şu an. Evi toparlamayi öğle sonuna bıraktım

Back
X