• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar bugün menü:
Kahvaltı (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates yeşillik

Öğlen (13.00)
Yarım kase yeşil mercimek salatası
Akşam (18.30)
1 tabak patates yemeği
Yoğurt

1 dilim tam buğday unundan portakallı kek yapmıştım ondan yedim akşam çay yanında

Su 2 lt
10 bin adım
150 puan
@aslihancngz @Su perisi86
Ya sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra😕
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorum😕 çok yememeye çalışıyorum.

Ya sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra😕
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorum😕 çok yememeye çalışıyorum.
Bende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyor 😱😱😱 ikisi de vazgeçilmezim.

Yakın zamanda inşallah bir pilatese başlıcam birde uyku eğitimiyle ilgili okuyacak kitaplarım var. Onları bitirmem lazım. Örgüyü azaltıcam

Öyle olmaz ama canım ya. Diş ağrısı geçmez. Tedavi gerektirir. Yarın kesin git. Hangi dişindi ağrıyan
20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdü😕 her çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak:işsiz:
Evet inşallah ama takıma zarar vermek istemiyorum 😔
Hı hı her hafta 1. yiz zaten😅ben çok vericem paylaşırız seninle :D
Masallah azımlısın gorebılırsın hemkılo alman sabıt kalmandan daha kotu. O yuzden stres hıc yapma 💃💃

Allah sıfa versın nıye ıhmal ettın bır dıs agrısı ıkı kulas agrısı ölüm gıbı bısey surunduruyor ınsanı 🙁🙁 karanfıl cayıda agrı kesıcıymıs
Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım🤗

Ay bide paketli ürün yasak zaten. 😊
Süper :5:
Ben bı dızıye sardım agla agla tum stresımı derdımı attım sukur 😂 baya rahatladım oh be😏😏
Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum 😅😅

Kızlar ben bu hafta daha eksi göremedim. Bu 2 gün çokçok dikkat etmem gerekiyor. Ya 84leri görebilirim değil mi? 🙏🙏
Görürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.

20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdü😕 her çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak:işsiz:

Hı hı her hafta 1. yiz zaten😅ben çok vericem paylaşırız seninle :KK70:

Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım🤗

Süper :KK5:

Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum 😅😅
Komik kadınsın vallahi. 1. Liği paylaşsak neyse 🤣🤣🤣 inş ya sabit kalırım yada 100 gr veririm 🤣🤣🤣

Görürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.
haklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
Benim ikizlerin de biri uyaniyor sonra digeri 🙄🙄 ha babam ugras dur 🥴
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım
Ben de a grubuyum ve et ve süt olmazsa olmazim 😄
🤣🤣
27403C70-901D-45AD-A55F-4141108C2EE4.webp

Back
X