• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra😕
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorum😕 çok yememeye çalışıyorum.
Bu ara bende bakıyorum yıtık sıfa kıtabına durumum hıc ıyı degıl 🙄
Turk dızısı ızlemıyorum canım ıran yapımı pedar ısmı guzel bı ask hıkayesı 😍💓
Bende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyor 😱😱😱 ikisi de vazgeçilmezim.
Bende a grubuyum hepte sevdıgım seyler yasak. Ama helali haram kılmak olmaz deyıp karırında yemek lazım bılemedım 😶
20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdü😕 her çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak:işsiz:

Hı hı her hafta 1. yiz zaten😅ben çok vericem paylaşırız seninle :KK70:

Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım🤗

Süper :KK5:

Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum 😅😅
Ya bende turk yapımı fılm dızı ızlemıyorum sıddet aldatma entrıka. Normallesıyor gozumuzde.. ıran fılm ve dızılerıne asıgım ben o sakınlık asık ettı benı
🤪🤪🤪
Kimseye söylemek yok ama :KK70:
Yaaa bana da soyle 😂
haklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım

🤣🤣Eki Görüntüle 2566338
Yaa ne guzel. Ama bu kıtaplar bıtene kadar coxuk askere gıder bacım 😂😂

Bu ara bende bakıyorum yıtık sıfa kıtabına durumum hıc ıyı degıl 🙄

Turk dızısı ızlemıyorum canım ıran yapımı pedar ısmı guzel bı ask hıkayesı 😍💓

Bende a grubuyum hepte sevdıgım seyler yasak. Ama helali haram kılmak olmaz deyıp karırında yemek lazım bılemedım 😶

Ya bende turk yapımı fılm dızı ızlemıyorum sıddet aldatma entrıka. Normallesıyor gozumuzde.. ıran fılm ve dızılerıne asıgım ben o sakınlık asık ettı benı

Yaaa bana da soyle 😂

Yaa ne guzel. Ama bu kıtaplar bıtene kadar coxuk askere gıder bacım 😂😂
Doğru diyorsun askere gidebilir 🤣🤣 Allahtan ilk oğlumda okumuştum çoğunu.
bende Türk dizisi sevmiyorum hele bu dönemdekileri

Back
X