- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ama fotolar aynıydıAkşam banyo oyları vardı daha. Eski oylar yani:)
Şimdi oldu mu bak bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama fotolar aynıydıAkşam banyo oyları vardı daha. Eski oylar yani:)
Evet fotoları yüklediler oylamayı editör başlatacaktı geç kaldıAma fotolar aynıydı
Şimdi oldu mu bak bakayım![]()
yarışma nerede captainSen niye bana oy vermedinzorla oy topluyorum
![]()
Benim oy diyorum olmuş muEvet fotoları yüklediler oylamayı editör başlatacaktı geç kaldı
Bilmiyorum olmuş mu![]()
yarışma nerede captain
Heee bizde bu yaşımıza kadar hiç dağınık mutfak görmediydik her zaman senin ikinci foton gibi evimizAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Allahım niye kendimi rezil ediyorum ben bilmiyorum
Sen bilecek misin bak bakalım![]()
güzide ve tertemizValla seninki öyledir kesinHeee bizde bu yaşımıza kadar hiç dağınık mutfak görmediydik her zaman senin ikinci foton gibi evimizgüzide ve tertemiz
![]()
Şu an bi foto atıyımı sanaValla seninki öyledir kesinbeklerim senden
![]()
Atsana yaaaŞu an bi foto atıyımı sana![]()
Kola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedimAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Kola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedim4 çocuklu evin mutfağı gibi hepsi sanki
![]()
Gördüm tam beklediğim gibi aşırı temizKola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedim4 çocuklu evin mutfağı gibi hepsi sanki
![]()
Tüh tutturamadıkGördüm tam beklediğim gibi aşırı temizbizimle değilsin
![]()
Ya allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsinAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Hayda nerden bildinYa allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsin![]()
Sen de katıl bi dahakineYa allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsin![]()
Sıkı takipçimHayda nerden bildin![]()