• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu mutfak temizliği yarışması hangi başlığın altında bulamadım 🙄

Bırkac sayfa oncesı Anka etıketlemiştı bı bak

kızlar ben mutfağa kafayı taktım:KK70: bu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben :bicak:
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi :bicak:
bende bugün duvarlarını camını perdesini sildim yıkadım takıntı yapma ya amaaan ev işinden nankör bişi yok olduğu kadar canını yorma 🙂
Bu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Bugün iyice hastalandım şuan yatıyorum...😔😔
Çok geçmiş olsun tekrar canım

Ben önceden liste yapıyordum 10 günlük çok rahat oluyordu , et sebze bakliyat diye dengeli dağıtıyordum gün gün çok rahat oluyordu artık alıştım kafamdan yapıyorum hiç ne pişirsem diye düşünmem ,
Dolabı buzluğu kileri bi yeri açın ilk gözünüzün çarptığının yanına bir pilav yapıp yiyin 🙂

Ben önceden liste yapıyordum 10 günlük çok rahat oluyordu , et sebze bakliyat diye dengeli dağıtıyordum gün gün çok rahat oluyordu artık alıştım kafamdan yapıyorum hiç ne pişirsem diye düşünmem ,
Dolabı buzluğu kileri bi yeri açın ilk gözünüzün çarptığının yanına bir pilav yapıp yiyin 🙂
Valla açıyorum taze fasulye çıkıyor her yerden :D onu da kimse yemiyor:D kuru fasulye yeni pişirdim. Nohutu iştahla yemiyorlar, sebze yemiyorlar, kız zaten sadece çorba içiyor. Her gün et köfte yenmez. dön dolaş kuru fasulye barbunya köfte zaten :olamaz:

Valla açıyorum taze fasulye çıkıyor her yerden :KK70: onu da kimse yemiyor:KK70: kuru fasulye yeni pişirdim. Nohutu iştahla yemiyorlar, sebze yemiyorlar, kız zaten sadece çorba içiyor. Her gün et köfte yenmez. dön dolaş kuru fasulye barbunya köfte zaten :olamaz:
Bugün kahvaltı hazırla akşama 🙂

Tünaydın kızlar,
Aynı yoğunluk devam ediyor. Pek gelemiyorum.
Bu yoğunluğun tek faydası yemek yicek zamanımın olmaması.:confused:
Dünkü Menüm;
08:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 8-10 zeytin
14:00
1 Türk Kahvesi
15:00
1 Mandalina
21:00
1 Bardak Ayran

Tünaydın kızlar,
Dünkü Menüm;
1 Türk Kahvesi
1 Türk Kahvesi
1 Mandalina
1 Bardak Ayran
Aç nasıl duruyorsun yahu 😳

Tünaydın kızlar,
Dünkü Menüm;
1 Türk Kahvesi
1 Türk Kahvesi
1 Mandalina
1 Bardak Ayran