• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 gündür gecikmem var hamile olabılırmıyım

ppapatyamm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
2
0
1
23
13 gündür gecikmem var ara ara karnıma ağrı gırıyor saniyelık sonra gecıkıyor akıntım yoğunluğum artmaya başladı 5 günlük gecikmem de testım negatif çıktı 10 gün oldu tekrar negatıf gıbı çıktı hafıf bı cızgı görünüyor gıbı ama emin değilim görseli buraya eklıyorum akıntımın rengıde bu şekılde kızlar

Eklentiler

• IMG_3819.webp
    IMG_3819.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
13 gündür gecikmem var ara ara karnıma ağrı gırıyor saniyelık sonra gecıkıyor akıntım yoğunluğum artmaya başladı 5 günlük gecikmem de testım negatif çıktı 10 gün oldu tekrar negatıf gıbı çıktı hafıf bı cızgı görünüyor gıbı ama emin değilim görseli buraya eklıyorum akıntımın rengıde bu şekılde kızlar
Gec dölllenöe olmuş olabilir

Testiniz artımedse eğer yalancı pozitif çıkarıyor genelde. 13 gün gecikme olmuş kan testi vermeniz daha mantıklı çıkması lazım çünkü.
Resim eklemişsiniz resimli diye belirtebilirsiniz yada fotoğrafı kaldırın isterseniz hamile kişilerde var forumda kaldıramayabiliyorlar çünkü 🙏🏻

Bugün yine gebelik testı yaptım negatıf çıktı ikiside saat 2 de doktor randevum var doktora gıdeceğim
13 günlük gecikmede pozitif çıkması gerekir sanki.Adet gecikmesinden önce negatif çıkmış olsa erken olduğu için çıkmamış denilebilir çünkü.Kan verin en güvenilir olan o.

Back
X