13 haftadayım,düştüm belimi vurdum.?

toramini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
186
3
40
merhabalar 13 haftalık hamileyim.cumartesi ikili testini yaptırdık bebişin.Daha sonucunu almadık.yarın alıcaz.Pazartesi işe giderken sabah üç merdiven kala ayağım kaydı ve düştüm.Belimi vurdum çok şiddetli bir şekilde.Sonra tabii bebeğe birşey olmasından ödüm koptu ve hemen doktora gittik.kanamam falan olmadı.Ultrasona girdim bebek iyi hareketleri normal dedi doktor.:nazar:Kesesinde de herhangi bir yırtılma kanama yok dedi.3 gün rapor verdi dinlen yeni bir darbe bir şeye sebep olabilir dedi.evdeyim yarın gidicem işe.:çok üzgünüm:birşey olmaz demi?
Birde ben işteyken stresten gazım çok oluyor evde rahatım gayet.evde geçirmeyi düşünüyorum hamileliğimi çünkü özel sektördeyim ve işyerim sorun çıkartıyor.:eek:klava:ıyi bir doğum ve sağlıklı bir hamilelik için ne önerirsiniza.s.
 
canim gecmis olsun,cok sukurki bebeginde bise yok,dikkatli ol bundan sonra,,,yerimseniben

saglikli hamilelik dilerimyerimseniben
 
bencede eğer maddiyattan sorun olmazsa ayrılabilirsin ya da işte mümkün olduğunca dikkat edersin
 
Geçmiş olsun dikkat et kendine merak etme bir şey olmamıştır olsaydı doktorun görürdü dinlenmene bak.
 
Canım ya büyük geçmiş olsun. Meleğinle sana sağlılar dilerim. :Saruboceq:
ış için önerimse; daha tarama testlerin başlamadı bile. şimdiden sorun yapıyorsa işyerin kötü. Kaldıki yasal hakkın. Bunlar profesyonel değil bence sana işyükünle ilgili iyileştirme yapmazlar. Ya kendin bırakacaksın yada yıldırma politikası uygulayıp yüklü tazminat almak için iş hakkını fesh ettireceksin. Bunla ilgili hukuk köşesinden fikir alabilirsin. sonuçta sağlıkla ilgili bir durumun var. herşey mübah valla.
 
bencede eğer maddiyattan sorun olmazsa ayrılabilirsin ya da işte mümkün olduğunca dikkat edersin

maddiyat biraz sorun olacak tabii ama sağlık ve bebek daha önemli .sadece daha erken en azından 6-7 aylık olsaydı.Evde sıkılmaktan da korkuyorum.teşekkür ederima.s.
 
Geçmiş olsun dikkat et kendine merak etme bir şey olmamıştır olsaydı doktorun görürdü dinlenmene bak.

şu an olmadı devamındaki günlerde bir sorun olmaz herhalde düşmeyle alakalı demi.Sonuçta o zamn olsaydı olurdu.Allah korudu bebişimi.Teşekkür ederim.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.a.s.
 
Canım ya büyük geçmiş olsun. Meleğinle sana sağlılar dilerim. :Saruboceq:
İş için önerimse; daha tarama testlerin başlamadı bile. şimdiden sorun yapıyorsa işyerin kötü. Kaldıki yasal hakkın. Bunlar profesyonel değil bence sana işyükünle ilgili iyileştirme yapmazlar. Ya kendin bırakacaksın yada yıldırma politikası uygulayıp yüklü tazminat almak için iş hakkını fesh ettireceksin. Bunla ilgili hukuk köşesinden fikir alabilirsin. sonuçta sağlıkla ilgili bir durumun var. herşey mübah valla.

evet hiç rapor almadım üç ayım çok zor geçmedi.daha ilk raporda sorun çıkardılar.özel sektör zor işte.Allahtan birşey olmadı şükürler olsun.doktora gittik o gün ultrasona girdim doktor açıyor.bebek böyle elleri yüzünün hizasında ben yattığımda dua etmeye başladım kötü birşey duymayım diye.doktor da ilk görüntüde iyi dua ediyor dedi ve elleri böyle yukarda.Ben hep sıkı tutun annecim diyodum anneyi dinledi çok şükür.a.steşekkürler canım sevgilera.s.
 
X