Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim Sana yazdigim salatayi yaptim yarin icin. Sebze yemegi de yaptim. Bugun cok aciktim yaa yarin ac kalmayayim. Toplayim cantaya yemeklerimi yerim yarin ohh mis
Oh ne güzel yarına hazır menün. Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun şimdiden.

Kizlar ben de yazayim menumu yatayim

Sabah:07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi, 6 yesil zeytin,yesil cay.

Ogle:12.00 dort kasik et sota salata.

Aksam:18.45 bir tabak karni bahar haslaam bir kase yogurt.

2 litre su spor yok.
menü harika afiyet olsun.

Sağol balım yaaa içime su serptin vallah
Çok başarılı oruçlu olana rağmen bence çok iyi
Bence çok iyi cnm
Güzel cnm afiyet olsun
Listen uzun ama çok güzel besinler tercih etmişsin cnm tam perşembelik
Ayy o Ela lale el ele le el gormek dahi istemiyorum tahtaya el yaziyorum oku diyorum Ela diyorlar, Ela yaziyorum Lale diyorlar,elle yaziyorum ele diyorlar corba oldu kafalar iyice karisti
Vallaha işiniz çok zor allah sabırlar ve güç kuvvet versin ne deyim
Afiyet olsun cnm çok geçmiş olsun
Manum

Saat 8
1 dilim.ananas
1 kk peynir

Saat 11
1 dilim tam.buğday
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Roka

Saat 16
1 kase tarhana
Salata
3 kaşık et sote

Su 2 litre
Spor yok
Süper
Kizlar ben de yazayim menumu yatayim

Sabah:07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi, 6 yesil zeytin,yesil cay.

Ogle:12.00 dort kasik et sota salata.

Aksam:18.45 bir tabak karni bahar haslaam bir kase yogurt.

2 litre su spor yok.
Güzel cnm afiyet olsun bugün bi benim menüm dehşet
simit olmayaydi bari afiyet olsun.
Ah ah hiçbiri olmayaydı iyiydi vallaha

İyi geceler kızlar vallaha bissürü alıntı yaptım hepsi gitti yaa çok üzüldüm hangi sayfadan olduğunuda unuttum baktımda karıştırdım çorba oldu iyice.
Bugünkü menüm berbat biliyorum az miktardalar ama hepsi kh halbuki bugün akşam uemeğine kendime yulaftan köfte yapmıştım bol salatayla yiğcektim ama yarın öğlene kaldı artık onlar.
Ayrıca kaç hafta sonra listeye giriyoruz?

Yok cnm zaten gitmeden yarım saat önce haber verdik gelcez diye hesapta yoktu. Bende sevindim hatta vakit yok bişey yapmaz diye. İki kişi gittik. Diğer arkadaşım diyette değil ama benim olduğumu bildiği için oda çok ısraretti benim adıma ikram olmasın diye. Ama gittiğimiz kişi öyle bi konuşuyoki. Sanki çok büyük bi terbiyesizlik yapıyomuşum gibi. İşte ben okadar son anda hazırlık yaptımda onada yazıkta ayıpmışta. Bende biraz yumuşak yüzlüyüm sert bi şekilde söyliyemiyorum maalesef. Napim böyle oldu toparlarım inş.

Yaa ben bütün hafta kabızlık çektim. Kuru kayısı yiyorum bitki çayları içiyorum ama nafile. Hiç böyle olmazdı tam tersi ilk hafta çok çıkardım tuvalete ve kendimi arınmış hissederdim. Sanki hiç eksiye düşmemişim gibi geliyo. Yarını çok merak ediyorum.

Selam hatunlar menü mü ilistirip yatayım ben hemencecik sabaha iş çok sarma börek tatlı çok şeyler yapılacak temizlik var

Sabah
1 bardak süt
4 5 ceviz

Öğlen
1 tabak pırasa
1 kase salata
1 kaşe yoğurt
2 yk kadar biber buğulama

Akşam
Yok yarın tartı korkusu sardı

Şu
2 lt
Spor
Horon halay oryantal kolbastı misket ellik; ) :) yeterlidir sanırsam 4 saatten gerçi toplam 1 saat anca oynamisimdir kızım pacamdan ayrılmayinca oturdum

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…