***13.TAKIM 540.ETAP***
zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/
13.takım ortalaması: %
menün gayet iyi canımManum
Saat 8
1 dilim.ananas
1 kk peynir
Saat 11
1 dilim tam.buğday
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Roka
Saat 16
1 kase tarhana
Salata
3 kaşık et sote
Su 2 litre
Spor yok
yok canım hala diyete devam ediyorumMenun guzel canim afiyet olsun.
Allah kabul etsin canim,menun gayet guzel size iyi eglenceler:)
Canim sen koruma evresinde falan misin? Ben mi kacirdim acaba netim yoktu menulere yorum yapamiyordum.
Gecmis olsun canim aman dikkat et benim gibi olma,on gundur tam olarak atlatamadim ben,menun de guzel.
Afiyet olsun canim guzel menu.
Tamam canim aile hekimime de sorarim ona gorw alirim.
güzel menün canımKizlar ben de yazayim menumu yatayim
Sabah:07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi, 6 yesil zeytin,yesil cay.
Ogle:12.00 dort kasik et sota salata.
Aksam:18.45 bir tabak karni bahar haslaam bir kase yogurt.
2 litre su spor yok.
HoşgeldinTesekkur ederim hosbuldum
nerelerdeydin yelizcim yoktunEvet canım sen hep verdin kilohaftaya iyi bir eksi olur inşallah
Biraz yoğunum bu aralar ..kurslara gidiyorum misafir geliyor ..bir koşturmaca içindeyim ..yakında yatılı misafirler gelecek temizlik falan işte ..size bakayım dedim özledim sizi vallanerelerdeydin yelizcim yoktun
çok iyi canım tebrik ederim bende yakında tutacağım inşAllahEvet hastalık vs olmazsa tutmaya çalışıyorum çok şükür :))
Ay cınım benim teiekkür ederim, Amin Allah razı olsun :)
Ay hadi inşallahhayaller hayatlar olmazsa aynen öyle listeye o yüzden girmeyim dedim doğum kilolarında daha çok ihtiyacım olacak gibi o zaman moral ve motivasyona daha çok ihtiyacım olacak
süperr80.3-77.8=2.5 kg
%3.11 küçülme
kolay gelsin canım biz de seni özledik yoklugun belli oluyorBiraz yoğunum bu aralar ..kurslara gidiyorum misafir geliyor ..bir koşturmaca içindeyim ..yakında yatılı misafirler gelecek temizlik falan işte ..size bakayım dedim özledim sizi valla
Kac bedensın sen canımSagol kapitanim sukur iyi gitti bu hafta
Iyi yapmissin canim zaten verdin son 3 kilo masallah.hayaller hayatlar olmazsa aynen öyle listeye o yüzden girmeyim dedim doğum kilolarında daha çok ihtiyacım olacak gibi o zaman moral ve motivasyona daha çok ihtiyacım olacak
Gunaydin canim hosgeldin.Günaydın fıstıklarnasılsınız bakalım?
Derya süper vallaSagol kapitanim sukur iyi gitti bu hafta
Canim yapmaa cikma listeden ben de son 3 hafta 100 300 vermistim hep ama cikma listeden. Motivasyonun duser64.0 bu sabahki sonucum. - 300
Berilcim beni listeden cikartirsan çok daha rahat edecek içim.
Kolay gelsin canimBiraz yoğunum bu aralar ..kurslara gidiyorum misafir geliyor ..bir koşturmaca içindeyim ..yakında yatılı misafirler gelecek temizlik falan işte ..size bakayım dedim özledim sizi valla
Sagol canim cok sukur sonunda eksideyimkilo veren herkesi tebrik ediyorum supersiniz .. @DeryaOnDiet sonunda kırdın direnci masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?