- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Evet malesef öğlenci öğretmenim 19.30 da okul bitiyor eve gelir gelmez eşim hazirlamasa 9 a bile kayargünaydın canım iyiymiş menün ama akşam yemeğini sanırım daha erken yeme şansın yok
Gecmis olsun minnosa tez zamanda iyilessin insallah.Balım ıyıyım nefes grıbaldı onu götürdüm antıbıotık verdıler en azından ıkı güne duzelır
Tam olarak olmasada karatay sayilir,ekmegi tam olarak kesemiyorum cunku.Cano sen karataycımıydın
Sagol teyzesıGecmis olsun minnosa tez zamanda iyilessin insallah.
Her duruda haftaya eksı başlamak güzeldır canımGunaydin kizlar ben -100 gramdayim
afiyet olsun güzelGünaydın kızlar işte olacagim için menümü şimdiden paylaşayım
Sabah uyanınca limonlu su
Saat 10 da kahvaltı
2 haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
Dereotu(emzirdigim için)
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de komşularla türk kahvesi + kuru kayısı×2
Öğle
Saat 3 de 1 kase yayla corbasi
1 dilim kepek ekmeği
Saat 6 da 1 tane elma ve avuç içi kadar ceviz
Akşam yemeği saat 8 de
6 kasik kuru fasülye
Kepek ekmek 1 dilim
Yoğurt
1 haftadır hergün en az 2lt su içmeye çalışiyorum
iyiymiş valla eşin hazırlaması...Evet malesef öğlenci öğretmenim 19.30 da okul bitiyor eve gelir gelmez eşim hazirlamasa 9 a bile kayar
fazla verecek birşey kalmamış senin çok katı diyete gerek var mı kiKızlar haftasonu diyet yapamadım pek misafirlerim vardı geç saatte filanda yedik maalesef 62.100 olmuşum Bu hafta acımasız bir diyet yapıcam hedefim spor ile birlikte 1,5 kg vermek)
Bu arada ben yağları kasa çevirebilirim squat'a asılmak istiyorum kilom 60larda kalıcak bu durumda.. önce bir kilo verip sonra vücudumu şekilde sokmak istiyorum :))
meyve seviyorsan menün de 2 por mevsim meyvesi güzel olurKahvaltıda yoğurt+müsli
Ara öğün elma
Öğle yemeği ton balığı salata
Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık
Akşam bulgur köfte yoğurt ile.
harikasın tatlımYa kızlar söylemeden evden çıkmak istemedım
Gece mutfağa gıtmedım
Aylar sonra bu ılk benım ıcın
Mutlumuyum evetttt
Dışarda delı bır soguk ve kardan temızlenmeyı bekleyen bır araba var
Ama yınede mutluyum
Bu iş bu kez sayenızde olacak
misafire yaptım yemiycekdim aslında ama arkadaş çok ısrarla sen neden yemiyon dedi durdu bende mecbur bi avuca yakın yedimMakarna yorumlarını yapmışlar :) onun dışında gayet güzel arkadaşım.
Bence çok çok güzel bir menü :)
Dukan birası nasıl bir şey acaba ?
Patateste nişasta var ve karbonhidrat deposu :) onu biraz az tüketmek gerekiyormuş. Ben de çok severim.
Sana o kadar katılıyorum ki. Anksiyete bozukluğu geçirdiğimde 2 yaşındaki yeğenim bana yaşam kaynağı oldu. İyi ki çocuklar var. Maşallah çok tatlılar <3
Patlamış mısırı çok severimaşırı hem de. Fakat diyette araya biraz mesafe koymak gerekiyor sanırım. Kalorisi çok fazla
güzel vermişsinGunaydinlar
Cuma kilom: 68.00
Bugün ki kilom: 67.850
Bence cok iyi sadece suyu arttir sut icinde cok iyi canimGünaydın kızlar işte olacagim için menümü şimdiden paylaşayım
Sabah uyanınca limonlu su
Saat 10 da kahvaltı
2 haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
Dereotu(emzirdigim için)
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de komşularla türk kahvesi + kuru kayısı×2
Öğle
Saat 3 de 1 kase yayla corbasi
1 dilim kepek ekmeği
Saat 6 da 1 tane elma ve avuç içi kadar ceviz
Akşam yemeği saat 8 de
6 kasik kuru fasülye
Kepek ekmek 1 dilim
Yoğurt
1 haftadır hergün en az 2lt su içmeye çalışiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?