Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril ayni evde yasasak mi. Ne guzel delileri oynariz birlikte.

Kirmizi don yetmez anam kirmizi carsafa burunelim biz.

AA çok guzelmis gerçekten tadı gelir böyle sanırım biraz daha denicem çok saol.sabahları mi yıyiyorsun her öğünde mi

Yok gıııı
Bunu spor yaparken ıc azda leslıe yap çay boşa gıtmesın
Su leslie ye baslamayi cok istiyom dur bugun olmazda yarin yapim sunu aksam sunnete gidicem anam simdi terlerim yikanamam herif olmadan kiza bakiyo korkuyom tek birakip banyoya girmeye kokmus sekilde dugune gitmeyin :)))

Benım hoca spor yaparken yesıl cay yaptırıp ıcıne lımon sıktırıp spor boyunca yudum yudum içiriyor yağ yakıyormuş
Yeşil çayın öyle bir etkisi var abla daha önce bir makale okumuştum aynı özelliklere sahip insanlardan bir kısmına yeşil çay icriyorlar bir sure ve isteyenlere oranla zayifladiklarini goruyorlar
Çay sallama mı yoksa açık yesil cay mi abla sabah yoga mi yaptım ama birazdan leslie yapacağım ben de yeşil çay ile yapayım

Su leslie ye baslamayi cok istiyom dur bugun olmazda yarin yapim sunu aksam sunnete gidicem anam simdi terlerim yikanamam herif olmadan kiza bakiyo korkuyom tek birakip banyoya girmeye kokmus sekilde dugune gitmeyin :)))
Allahım kuz sen hıc recep ivedık seyretmedınmı
Terle bosver ıslah mendılle orayı burayı sil gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…