Kuzu ne dıyon sen yaaaaaMasallah cok tatli terliklerini yesinler o elbisen ustunde paralansin emi hemen kuculsun ustune koca kiz olasin:)
Mecbur napcan :) benimki daha 5aylik ben napam nerelere gidem :))Kuzu ne dıyon sen yaaaaa
Koca kuz olsunda kalan ömrümüde bunun ergenlıgıylemı bıtıreyım
Allahın nımetı ama o ne tatViii kiyamam ya :))
Ikızlerın bırı tam sağ kolumMecbur napcan :) benimki daha 5aylik ben napam nerelere gidem :))
bir kaç gün protein ağırlıklı beslensen belki duraklamaya girmiştir. duraklama kırmak için 2 örenek menü yazmıştım eğer yapabillirsen işe yarayabilir. bütün hafta ne yediğini tam liste halinde tek mesajda yazarsan neyi yanlış yaptığını da bakabiliriz.Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda
Haftaya yumurtali bir kahvalti menusuyle karsinizda olucam.. bayagi bildigin aseriyorum :)))Aksamdan mınık seyler hazırla canım
Bazı sabah az kuruyemiş az kuru meyve
Bazı sabah tb ekmekten bır tost
Yada sandwıch
Bazen bır krep
su gunlerde bebelere bir hal oldu valla uzayda uyumuyor 10-11 i buluyorAnam bende dhn 3te yattim ya bu kiz nedne uyumuyo :)))
çok mantıklı içindeki kafein metabolizmayı hızlandırıyor.Benım hoca spor yaparken yesıl cay yaptırıp ıcıne lımon sıktırıp spor boyunca yudum yudum içiriyor yağ yakıyormuş
7 zeytin 1 incir mucuzesi :)))Neymis kiz o sabah ac karnina yenen banada soyleyin kacirmisim onu:)
canim o kadari beni asar ya
ben genelde başım sıkışınca yiyorum. bir yere gidecek ve yemek imkanım yoksa minik kavanoza koyup yanıma alıyorum. tatlı krizlerimde ara öğün oluyor. ne zaman istersen dengeleyebilirsen ara öğün olur. yoksa kuruyemişini fazla koyup öğün olur.AA çok guzelmis gerçekten tadı gelir böyle sanırım biraz daha denicem çok saol.sabahları mi yıyiyorsun her öğünde mi
baktım mı şeker oranına müslindeki..canim o kadari beni asar ya
Spor da ağır yapılıyorsa tartıda fazla gosterıyorberilceee tartı öncesi önerilerde bulunur musun
Bakliyat
turşu
fazla tuzlu
soda
fazla karbonhidrat vs. vs..
Bir sürü mesaj var canim 1 haftayı toparlamam zor olurbir kaç gün protein ağırlıklı beslensen belki duraklamaya girmiştir. duraklama kırmak için 2 örenek menü yazmıştım eğer yapabillirsen işe yarayabilir. bütün hafta ne yediğini tam liste halinde tek mesajda yazarsan neyi yanlış yaptığını da bakabiliriz.
birde sık sık tartılma kendini strese sokuyorsun.
Aslında çok basıt ve keyıflıcanim o kadari beni asar ya
Yumurta candır ye canısıHaftaya yumurtali bir kahvalti menusuyle karsinizda olucam.. bayagi bildigin aseriyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?