Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben az iş yapıyım
2 de hoca burda ol dedı gıdıp az daha gerınıyim

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda
bir kaç gün protein ağırlıklı beslensen belki duraklamaya girmiştir. duraklama kırmak için 2 örenek menü yazmıştım eğer yapabillirsen işe yarayabilir. bütün hafta ne yediğini tam liste halinde tek mesajda yazarsan neyi yanlış yaptığını da bakabiliriz.
birde sık sık tartılma kendini strese sokuyorsun.

Masallah kızlar neler yazmışsınız böyle ben dersteyken.valla zor okudum hangisine cvp yazayım bilemedim.sohbetiniz daim olsun ins.yarın tartı günü bakalım ne cikcak.benim tartı kafayı hemi durumda.farklı farklı çıkıyor bakalım nasıl çözücem..

Benım hoca spor yaparken yesıl cay yaptırıp ıcıne lımon sıktırıp spor boyunca yudum yudum içiriyor yağ yakıyormuş
çok mantıklı içindeki kafein metabolizmayı hızlandırıyor.
sade kahve de tavsiye edilir spordan önce l'carnitine etkisi yaratıp metabolizmayı hızlandırıp sizin yağ yakmanızı sağlıyor.

AA çok guzelmis gerçekten tadı gelir böyle sanırım biraz daha denicem çok saol.sabahları mi yıyiyorsun her öğünde mi
ben genelde başım sıkışınca yiyorum. bir yere gidecek ve yemek imkanım yoksa minik kavanoza koyup yanıma alıyorum. tatlı krizlerimde ara öğün oluyor. ne zaman istersen dengeleyebilirsen ara öğün olur. yoksa kuruyemişini fazla koyup öğün olur.

berilceee tartı öncesi önerilerde bulunur musun

Bakliyat
turşu
fazla tuzlu
soda
fazla karbonhidrat vs. vs..
Spor da ağır yapılıyorsa tartıda fazla gosterıyor
Aksamı erken kapatmak
Az uyumamak uykusuzluk ödem yapıyor
Suyu 10 dan sonra ıcmemek bu benım kendı denemem gece çok su içince böbrekten süzülmede geç oluyor

Bir sürü mesaj var canim 1 haftayı toparlamam zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…