Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su gunlerde bebelere bir hal oldu valla uzayda uyumuyor 10-11 i buluyor :KK43: .. gezegenler yermi degistiriyor ne :KK70:
Ben11e raziyim masallah :) diyim dilini isir benimki huy etti 7de yatip 9da kalkiyo geceliyoz sonra uyutmazsam agliyo nekadar oyunda oynasam falan kar etmiyo napsamki acep

berilceee berilceee abla sen anlarsın bana cevap ver
:D
Tartım fazla tartiyo abla yumuşatıcı şişesi dolu hiç açılmadı onunla denedim de üzerinde 1440ml yaziyo tartiya koyunca 1500 cikiyo zemin düz tartiyi da alalı 2 hafta oldu nie böyle ya :(
Bende ben niye fazla çıkıyorum diyorum

:KK70:
Tartım fazla tartiyo abla yumuşatıcı şişesi dolu hiç açılmadı onunla denedim de üzerinde 1440ml yaziyo tartiya koyunca 1500 cikiyo zemin düz tartiyi da alalı 2 hafta oldu nie böyle ya :KK43:
60 gr eksık tartıyor yanı
Bence tartını sabıt zemın üzerıne koy ve hep aynı yerde tartıl
Tartı sallanmasın
Bıde halı üzerıne ve koyma
Canım bıde baska bırsey tartsana yıne 60 gr mı eksık gosterecek

Bir sürü mesaj var canim 1 haftayı toparlamam zor olur
senin için faydalı olur canım. hep sadece buraya yazmamak lazım yediklerimizi kendinzi evde not almalısınız. hem ne yediğinizi bilir hemde bir yerde durakladığınızda bunun nedenini nerede yanlış yaptığımızı biliriz.
kendimizi tanır bize neyin iyi geldiğini biliriz.

Tartım fazla tartiyo abla yumuşatıcı şişesi dolu hiç açılmadı onunla denedim de üzerinde 1440ml yaziyo tartiya koyunca 1500 cikiyo zemin düz tartiyi da alalı 2 hafta oldu nie böyle ya :KK43:
litre ve kilo farklı şeyler. her şeyin litresi ve kilosu aynı değer olmaz.

60 gr eksık tartıyor yanı
Bence tartını sabıt zemın üzerıne koy ve hep aynı yerde tartıl
Tartı sallanmasın
Bıde halı üzerıne ve koyma
Canım bıde baska bırsey tartsana yıne 60 gr mı eksık gosterecek
Abla fazla tartıyor sanki benim oğlanı tarttım 6,95 cıktı doktor tarttı 6,55 cıktı

Canım yalnız gr ile ml arasında fark olması lazım

Aynen benim de tartım öyle. Tartildım 72.8 ciktim diyetisyene gittim 70.1 çıktım. Ama zor oluyor hesaplaması. En iyisi tartıya göre kilo hesabımızı mi yapalım yoksa net nekadar fazla çıkıyorsa ona göre mi hesaplayalım. Buraya bildirim göndermeseK sorun değil bi kilo iki kilo ama bildirimde karışıyor. Ben ne dicem yarın bilmiyorum mesela.bide regl günüm.

Aslında çok basıt ve keyıflı
Bıraz sevdıgın kuru yemıs
Bıraz kuru meyve
Hatta bıraz bıtter cukulata rendesi
Belkı bıraz kuru üzüm
Ve yulaf
Bıttı
Hemde daha sağlıklı ve ucuz
oo ben o kadar seyi koyamam kuzum ya ara ogunlerde kuruyemis yiyorum zaten cok olmazmi :)

Aynen benim de tartım öyle. Tartildım 72.8 ciktim diyetisyene gittim 70.1 çıktım. Ama zor oluyor hesaplaması. En iyisi tartıya göre kilo hesabımızı mi yapalım yoksa net nekadar fazla çıkıyorsa ona göre mi hesaplayalım. Buraya bildirim göndermeseK sorun değil bi kilo iki kilo ama bildirimde karışıyor. Ben ne dicem yarın bilmiyorum mesela.bide regl günüm.
Bence cok fazla tartilmayin yani mesela soyle gunlukmu haftalikmi tartiliyorsan sadece tek yerde ayni saatte ayni gunde tartilin ve bi kere tek cikin tartiya hani bi kac kez denemeyin :)

Yani şuan normalde ya 68 im ya 69 çok komik bi durum.önceki Manuel tartiydi gayet güzeldi bozuldu.gittim dijital tartı aldım o da böyle. Şimdi Bidaha tartı alamam ve gidip sabah sabahta nerde tartılayim. Seninki yine çok fark yok arkadaşım bişey olmaz 60 gr dan sanırım ben artık yarın sabah tartışırım 2.5 kilo fazla sanırım benimki çıkarırim artık onu diyetisyene tekrar gittiğimde netleşir bakalım. Olur mu beril

oo ben o kadar seyi koyamam kuzum ya ara ogunlerde kuruyemis yiyorum zaten cok olmazmi :)
Kuzu ben bir kılo yulaf
200 gr kadar badem
50 gr üzüm
Az kuru kayısı 100 gr
Muz kurusu 50 gr
Sevıyorsan az cevız yada fındık

Bu koca bır kavanoz cıkıyor malum bende çocuk çok ya

Bır kere karıstırıyom 10-15 gün gıdıyor bıze

Yani şuan normalde ya 68 im ya 69 çok komik bi durum.önceki Manuel tartiydi gayet güzeldi bozuldu.gittim dijital tartı aldım o da böyle. Şimdi Bidaha tartı alamam ve gidip sabah sabahta nerde tartılayim. Seninki yine çok fark yok arkadaşım bişey olmaz 60 gr dan sanırım ben artık yarın sabah tartışırım 2.5 kilo fazla sanırım benimki çıkarırim artık onu diyetisyene tekrar gittiğimde netleşir bakalım. Olur mu beril
Anlamadım canım

Back
X