Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pisiriyormusun sende bunları beril sütle yoksa direk karıştırıp yoğurda mi katiyirsun

sağol canım..ama ilerleyen saatlerde bi açlık sorma..yatıyorum eşimin karnı gurulduyor..bi git ya dedim yedin pzzayı wafılı benim karnın guruldaması gerekmiyor mu
Yılın en uzun gecesı
Yarın artık günler uzamaya başlayacak
Belkıde göz açıp kapatıp Bahar geldı dıyecez
Zaman akıyor kuzular
evet biz de henüz kışı görmeden baharı yaşıyoruz..eskiden ne kış olurdu burada
kullanacağım kelimeleri yanlış seçti sanırım..bitti gitti
afiyet olsun güzel canı
banduma ne ola(cevap verilmiş olabiili alıntılarım 11:30 dan yoğunluktan giremedim..)
çok güzel
halay hemi de nasıl spor ...gitmeden birşeyler ye de canım çok acıkma yine de
Ayy en sevdigim nedir bu saat 3.40dedimi hava karariyo icin daraliyo ben yaz insaniyim gunesi aydinligi cok seviyorum bahar gelsin yaz gelsin :)
ben de kışın sabah kısmını sevmiyorum..işe giderken bile ortalık tam anlamıyla ağarmıyor..güneşi görmeyince zor uyanıyorum
teşekkür ederim canım ben de kendimi tebrik ettim..
Yılın en uzun gecesı
Yarın artık günler uzamaya başlayacak
Belkıde göz açıp kapatıp Bahar geldı dıyecez
Zaman akıyor kuzular

hem de çok hızlı geçiyor

menün güzel tatlım
banduma iyi bişeyse menün güzel
afiyet olsun güzelmiş

sinir oldum bilgisayardan siteye girince belli zaman bakmazsan beni kk dan atıyor dellenecem ya..
ne zamandır sabah ki alıntlarla uğraşıyom iki kez olmuş bişeyler..sonunda hallttim sanırım

Bende oyle dusunuyorum canim sikmadan sebze yemegimi yersem orda rahat ederim :)

Oncelikle tabiki bence :) 2yumurta cok ben haftada 4gunde gunde 1tane yiyorum birde snaki findik saisi cokmu her nekadar taze findik fidtigin yag yakma ozelligi varsada findik yagli bir yiyecek ters tepmesin
Haklısın yumurta konusunda ben sevmeyerek yiyorum vejeteryan olduğum icin protein alabilmek adına yiyorum. Fındığı diyete baslayinca alıskanlik ettim yanıma getiriyorum her gun ama mutlaka arkadaslarimla paylasiyorum:)

normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..

Gunaydinlsr herkese haha dun sizlere yorum yaparken uyuya kalmisim kizlar :)

o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..

ahahahah kendimi düşündüm bir an :)

Can ici gece yedigim mecburi sut veriyorum ve benim essek dun gece 3te uydu felaket acikiyorum ve ben yemezsem daha once denedim sutum azaliyo o yuzden dnegelemek acisindan gece 12de yemek zorunda kaliyorum

tamam kuzum pardon, haklısın..

ay canım ya dayanamam.. öp benim için..

Gecmis olsun canim dikkat et ayaklarini sicak tut isyerinde elektrikli soba varsa masanin yanina koy ben calisirken oyle yapardim.benimde bugun bitti regl im.
Birkac kisi de gordum grupca regl olduk heralde

ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda

o kadardan birşey olmaz be..

benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?

Beril ayni evde yasasak mi. Ne guzel delileri oynariz birlikte.

bensiz olmazzzz...

Hiç bana çekmemiş bu pek kokos
Pek bılmış

ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..

7 zeytin 1 incir mucuzesi :)))

allah allah.. mucizesi neymiş onun?

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda
Bende tartımdan süphelenmeye basladım bugün eczanede tartılıp öyle eve gidecem bakalım nasıl fark var mi diye

zerra haftasonlari normal yapiyorum ya :)) aslinda zamanim cok olmuyo masamda yiyorum iste calisirken :)
iyi bari sürekli müsli biyere kadar
Benım kuzum var bırı 5 yasında sıpa dıyokı benımde kırmızı dona ihtıyacım var
Ne edecen dedım
Allah Allah töybe töybe bu sorumu dıyor
zamane çocukları biz onlarla boy ölçüşemeyiz canım
Ama hazır yoğurt degıl ev yapımı ye her öğünde
yıılardır yoğurdumu kendim kavanozlara yaparım..hazır yoğurdun kalori dışında başka özelliği yok ki

Kötü bıle az kalır
Genırdıkce ıcım kalkıyor hala
lahana çorbası sanırım..yıllar önce yapma gafletine düşüp bi kaşık yiyememiştim ve işin kötüsü lahanayı severken daha yeni yemeye başladım
Haftaya yumurtali bir kahvalti menusuyle karsinizda olucam.. bayagi bildigin aseriyorum :)))
yumurta kahvaltının kıralı
@berilceee tartı öncesi önerilerde bulunur musun

Bakliyat
turşu
fazla tuzlu
soda
fazla karbonhidrat vs. vs..
ben de buün nohut yicektim yemedim yarın ki menüye kaldı
Abla fazla tartıyor sanki benim oğlanı tarttım 6,95 cıktı doktor tarttı 6,55 cıktı
dijital tartılar gıcık yaa..eşimden sonra tartılınca farklı oğlumdan sonra çıkınca farklı tek ayak tartılıp çıkınca farlı tartıyor benim ki hem de baya farklı

ohhh yarasin :)) iyiymis ahaha benim tontis buyusun beraber yeriz bizde boyle

Bende hangisine inancam şaşırdım ama hep fazla tartiyo sanırım akşam denicem 5 kilo su ile nerde doğru çıkarsa orda tartilcam canim

Öperim teyzesi :)

Nasıl bise olmaz benim için 1 gr bile önemli

Diyetisyeninkini söyle bence kuzum
Dijital tartilar böyle sanırım yalan yanlış

Manuel tartı daha doğruymuş aslında ama pahalı oluyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…