- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Sıkma canını kuzum hakkında hayırlısını versin mevlam gün doğmadan neler doğarKızlar moralim çok bozuk. Doktordan geldim simdi. Bende pko vardi. Bi ilacverdi femara diye bu ay onla denicek. Eger ilacla yumurtam hic olusmassa bi sonraki ay direk tup bebek diyor
Kız diyet takımına gönderilecek şeymi bubanduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani . resmini paylaşıyorum
cıs yani yenmez diye örnek verdimKız diyet takımına gönderilecek şeymi bu
Canim çekti resmen allah senicıs yani yenmez diye örnek verdim
annem bi güzel yapıyor ki gel istediğin banduma olsun kaçamak niyetine :)Canim çekti resmen allah seni
Açık adres yaz burayaannem bi güzel yapıyor ki gel istediğin banduma olsun kaçamak niyetine :)
Findigi bende yiyorum ama 5-6tane :) bilmiyorum sadece fikirdir belkide seninki dogrudur canimHaklısın yumurta konusunda ben sevmeyerek yiyorum vejeteryan olduğum icin protein alabilmek adına yiyorum. Fındığı diyete baslayinca alıskanlik ettim yanıma getiriyorum her gun ama mutlaka arkadaslarimla paylasiyorum:)
Cancagazim sabah 7de kalkip tum gun uyuyamayinca birde gece 3te uyuyunca bi baktim esim ustumu ortuyo :)))normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..
o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..
ahahahah kendimi düşündüm bir an :)
tamam kuzum pardon, haklısın..
ay canım ya dayanamam.. öp benim için..
ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..
o kadardan birşey olmaz be..
benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?
bensiz olmazzzz...
ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..
allah allah.. mucizesi neymiş onun?
Ama kuzummmm hic uzulme kafana takma bak burda 3defa hapla denemis vicudu hic tepki vermemis 3defa igneyle denemis 1kere embrio olussada rahme dusmemis bir embrio gecmisi vsrken asilama yaptirmadan tup bebek yaptirmis ve rabbimin yuzune guldugu ilk denemede cok guzel bir kiz cocugu sahibi olan bir pko var bi kere sana birsey diyimmi :) tum bebek sansi hic bir sikintisi olmayan kadinlara gore pko lularin hamile kalma sanai daha yuksek hic sikinti etme kendine bosu bosuna bence mutlu ol egerki kendin hamile kalamiyorsan tup bebege gecmek daha mantikli :)Kızlar moralim çok bozuk. Doktordan geldim simdi. Bende pko vardi. Bi ilacverdi femara diye bu ay onla denicek. Eger ilacla yumurtam hic olusmassa bi sonraki ay direk tup bebek diyor
Keskem paylasmasaydinbanduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
Diyetisyeninkini söyle bence kuzum
Dijital tartilar böyle sanırım yalan yanlış
Kiz seninki bozuk ozaman 3kilo fark edermi hic :)Ben evdekinde 58. 8 cikmistim diyetisyende 55.8 ciktim. Ama ben evdekine gore hesapliyorum hala.
Onemli olan lahanayi yememiz kaptanim yaa bosver corbasini. yemegini yap daha lezzetli oluyo yerken uzerine kimyonda serp birazcik gaz yapmasin diyeDün kokusunu çektım pişerken sabah denedım gıtmıyor yutamıyom
Böyle bır Nimet olamaz kuzum
Kızlar yapamıyom resmen mıdem tırmalanıyor
Bence sade haslayip limonlasaniz yenebilir :) hani koftelerin yanina yapiliyor yaOnemli olan lahanayi yememiz kaptanim yaa bosver corbasini. yemegini yap daha lezzetli oluyo yerken uzerine kimyonda serp birazcik gaz yapmasin diye
canım tarını kabullen. hep aynı tartıda ve aynı yerde aynı şartlarda yani aç karna mümkün oldukça kıyafetsiz ve tuvaletten sonra. başka şekillerde gün için başka tartılarda tartılmak seni yanıltır ve mutsuzluğa sürükler. tartın fazla tartsa bişle bugün 1 hafta sonra aradaki farkı zaten göreceksin.Bende tartımdan süphelenmeye basladım bugün eczanede tartılıp öyle eve gidecem bakalım nasıl fark var mi diye
yemiş yemiş birde paylaşıyor yaaaaaa.banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
Nehir çok tatlısın cokkkk
Masallah cok tatli allah bagislasinHiç bana çekmemiş bu pek kokos
Pek bılmış
Haftaya yumurtali bir kahvalti menusuyle karsinizda olucam.. bayagi bildigin aseriyorum :)))
banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
Ben evdekinde 58. 8 cikmistim diyetisyende 55.8 ciktim. Ama ben evdekine gore hesapliyorum hala.
Benim 2 tartim var ikiside farkli tartiyo ben fazla olani kabul ediyorumBen 70 kiloyum dedim ya ilk geldiğim de diyetisyen de öyle çıktım öğleden sonra hemde.gitmeden öncede 72.8 falandım. Yani arada 2.5 kilo falan fark var tartımin onu anlatmaya çalıştım canım sanırım karışık oldu biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?