Sende onlara direnerekKuzum bu ara çakıldım veremiyorum sanki bi günlük menü önerir misin bana ya hani vücudunu sasirt diyodun ya :) şok olsun
Firinda bisiler dene canimNe yesem akşam için karar veremedim kızlar hazırda bir yemek yok makarna var haşlanmış yemek istemiyorum biraz daha düşüneyim bakayım
Sonra hala direniyorlarsa bir onceki listeden sonraKuzum bu ara çakıldım veremiyorum sanki bi günlük menü önerir misin bana ya hani vücudunu sasirt diyodun ya :) şok olsun
Ayyy keskem bende gorsem 60lari puff yarinda tarti var bakalim nolucak:)60lari gordum ben ohhh dedim rahatladim oh oh oh oh :)))
Canım kusura bakma vaktim yok hemen de yanıt vermek istedim adaya önce bir arkadaşımıza yazmıştım. Önceki iki mesajda bulabilirsin iki gün karbon 2 gün çorba yap.Kuzum bu ara çakıldım veremiyorum sanki bi günlük menü önerir misin bana ya hani vücudunu sasirt diyodun ya :) şok olsun
Tamam kuzum uygulicam inşallahCanım kusura bakma vaktim yok hemen de yanıt vermek istedim adaya önce bir arkadaşımıza yazmıştım. Önceki iki mesajda bulabilirsin iki gün karbon 2 gün çorba yap.
En az yarım saat yapabilirsen 1 saat yürü.
Sen nasıl yaptın tartı işini canımTamam kuzum uygulicam inşallah
Evde değilim abla eve gidim halledicem onuSen nasıl yaptın tartı işini canım
Aman dikkat canım yarın tartı varahaha ben aksam yersem kasinti yapiyor agir geliyor bana nedense.. ama benimde canim cekti suan acim ve sunnet kinasina gidicem benim sonum fena :)))
Menemen yaptım yedim yeme işi bitti artıkFirinda bisiler dene canim
Afiyet olsun canim tabi cocuk uyaninca giremedim gec yazdim galiba :))Aman dikkat canım yarın tartı var
Menemen yaptım yedim yeme işi bitti artık
Ama bunbanduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
Yazmak için geç oldu biliyorum canım ama bugün youtubeden bildirim geldi 1 havuc 1 kabak sebze soyacagi ile spagetti şeklinde soyuyorsun az yağda kavuruyorsun diğer yanda sarimsakli yoğurt içine kirlenmiş kirmizi biber baharat falan koyuyorsun yoğurtlu karışımı havucla kabagin üzerine döküyorsun. Güzel duruyordu seçenek olabilir.Ne yesem akşam için karar veremedim kızlar hazırda bir yemek yok makarna var haşlanmış yemek istemiyorum biraz daha düşüneyim bakayım
Ahahah bencede öyle olmalıBenim ki 10 kg fazla tartıyor
Oluyor bır hafta aç gezdım 2 gıttıKilo verirken gram gram veriyorum ucu kaçınca iki 3 kg geri geliyor bu iş nasıl oluyor .sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?