Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman dikkat canım yarın tartı var

Menemen yaptım yedim yeme işi bitti artık

Hahay yermiim hiç 6 adet zeytinyağlı yaprak dolması (çok inceydi), üç kaşık yoğurtlu tavuklu dereotlu kuskus, küçük bir parça börek tatlılara hiç dokunmadım..
Dans ettik ayrıca evde sporumuda yaptım yoga hariç :)

Şuan limonlu suyumu içiyorum

Teşekkür ederiz kuzu ellerine sağlık

Kizlar takima girip girmedigini nasil ogreniyoruz :) ben nezaman giricem ya cok heyecanli:) sunnetten geldim hicte birsey yemedim zati ben gidene kadar takiya gelmislerdi:) oyuzdendirki bana bisi kalmamisti :)))

60lari gordum ben ohhh dedim rahatladim oh oh oh oh :)))

darısı başma inşallah

Benim ki 10 kg fazla tartıyor

ahahahha bu iyiymiş.. benimki de aynı öyle.. demek bizim tartılarımız aynı

Su kilolari vereydimmm
Su korsede kurtulaydim
Nedir benim bu cilem
Sigmiyor bir yere benim bu etleriM :)))))

sen kaç kilosun ki ya, deli etmeyin beni :) benden zayıf değil misin sen?

Kilo verirken gram gram veriyorum ucu kaçınca iki 3 kg geri geliyor bu iş nasıl oluyor .sizde de oluyor mu

ahahahah ben normalde bir yılda 20 kilo verdim gibi birşey, ama bence yıl içinde aldığım verdiğim belki 40 kilodur.

Ya evet aslinda zayifim. Valla zayifimm ama doktora inandiramiyorum iki kilo verdim diyince adamin ilk defa yuzu guldu. Herhalde biraz kilo konusunda takintili. Benim belim ince basenlerim var biraz. Yarin foto atarim kendimi cekip bakarsın bak

ahahahhaha.. sen de çok tatlısın.. gönder bekliyorum :)

süpersin canım.. işte aradığımız şeyler bu.. çok iyi..

benimkini düzeltelim lütfen :) seni etiketlemedim ya hata bende oldu kusura bakma,

pazartesi 30dk
salı 80 dk
çarşamba yok
perşembe 80dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…