Az kaldı :)Ayyy keskem bende gorsem 60lari puff yarinda tarti var bakalim nolucak:)
Aman dikkat canım yarın tartı var
Menemen yaptım yedim yeme işi bitti artık
Canım o mekik nasıl bir şey ki 18 dak sürdü?38 Help Touch
52 Donkey kicks
30 wall push ups
40 Clapping crunch
52 Free Hydrqnt
65 sn plank
50 mekik (18 dakika falan sürdü)
Leslie 1 mil (15 dakika)
yoga (40 dakika)
@Bydelikiz
Kuzum girdim takıma:)Canısı takıma girmeden mezun mu olacaksın
Kilo Bildirimi yaparken değil mi abla
Sende takımdasın kuzumCanısı takıma girmeden mezun mu olacaksın
Kilo Bildirimi yaparken değil mi abla
Teşekkür ederiz kuzu ellerine sağlıkEki Görüntüle 2082452
İlk hafta beta sürümü gibi oldu. İnşallah daha çok katılım ve bilgi ile liste artacak ve süreler uzayacak. Ben denk geleni yazdım. Ben yokum diyenler listede olanlar ama bildirimde beni etikelemeyenlerdir bilginize. Toplamda 504 dk, yani 8 saat 24 dk spor yapmışız. Bundan sonra sporumuzu dakika olarak belirtelim. Ve bu rekoru kıralım. Tebrikler @philosophergirl ve
@aglamaktankorkma
Diğerleri ben dahil olmak üzere daha çok bildirim ve daha çok spor nasipse. İstatistiklere bugün dahil değildir. :))
Keskem bende gorebilsem valla tebriklerArtık akşam giyinik ve tok 61i görüyorum bu süper işte
Tebrikler canim cok guzel darisi haftaya insallahNefertityy ve berilceee benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre 71.6.....geçen cuma 70.6.....Bugün 69.8 son kilom.
60lari gordum ben ohhh dedim rahatladim oh oh oh oh :)))
Benim ki 10 kg fazla tartıyor
Su kilolari vereydimmm
Su korsede kurtulaydim
Nedir benim bu cilem
Sigmiyor bir yere benim bu etleriM :)))))
Kilo verirken gram gram veriyorum ucu kaçınca iki 3 kg geri geliyor bu iş nasıl oluyor .sizde de oluyor mu
Ya evet aslinda zayifim. Valla zayifimm ama doktora inandiramiyorumiki kilo verdim diyince adamin ilk defa yuzu guldu. Herhalde biraz kilo konusunda takintili. Benim belim ince basenlerim var biraz. Yarin foto atarim kendimi cekip bakarsın bak
Kızlar akşam yemeğinde yarın tartı günü olduğu icin çorba içtim. Sonra yarının yemeklerini hazırladım ve aslin bomba geliyor bir Doğum günü pastası yaptım ve süprizi kutlamaya gittik. Kutlama yerinde bir pasta daha vardı.
Ben mi ben hiç pasta yemedim; yaparken de...
Mutlumuyum coook.
Zaten Canım hiç o hazır pastaları cekmiyor. Kim bilir içlerinde neler var.
Eki Görüntüle 2082452
İlk hafta beta sürümü gibi oldu. İnşallah daha çok katılım ve bilgi ile liste artacak ve süreler uzayacak. Ben denk geleni yazdım. Ben yokum diyenler listede olanlar ama bildirimde beni etikelemeyenlerdir bilginize. Toplamda 504 dk, yani 8 saat 24 dk spor yapmışız. Bundan sonra sporumuzu dakika olarak belirtelim. Ve bu rekoru kıralım. Tebrikler @philosophergirl ve
@aglamaktankorkma
Diğerleri ben dahil olmak üzere daha çok bildirim ve daha çok spor nasipse. İstatistiklere bugün dahil değildir. :))
Verdigin kiloyu 100 le carpip gecen haftaki kilona boluyosun canimnefertityy
berilceee
benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre71.6.....
geçen cuma 70.6.....
Bugün 69.8 sonkilom.
Yuzde hesabının nasıl yapıldığını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?