Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aa onlari elimden geldigince yapiyorum yada yapiyorlar. Gurupta eski olanlar bilir ben bu sene hastayim diye yengem annesine ve komsularina kisliklarini koyde yaptirip getirmisti sagolsun. Ben almak zorunda kaldiklarimizdan bahsediyorum canim.
isyan edip almayalım.

Evet yemeyerek kilo verilmiyo malesef ben 2 gun bisey yemedim uzuntuden pazartesi sabah 74.8 ciktim ama yemeye baslayinca kilom artti. Cumaya gore eksidryim ama
Evet canim. Yemedigin gun vermissin gibi tartida ciksada ilk yemege basladigin an abartili geri donuyor. O yuzden dengeli ve duzenli yemek zorundayiz ki vucudumuz bize guvensin ve yakmaya baslasin.

Günaydın kızlar :))

Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 61.000
Bu hafta: 60.300

Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyorsunuz kilo / 100 x verilen kilo değilmi ama bazılarınızınki oran olarak neden yüksek çıkmış kafam karıştı

berilceee
nefertityy

Bugün ki menü

Limonlu su uyanır uyanmaz

Kahvaltı: müsli + yoğurt + 3 çiğ badem 3 çiğ fındık

Sade kahve

Ara öğün: 7 adet ufak siyah zeytin + 1 incir + yeşilçay limon - mandalina

Öğle: ton balıklı salata + kıvırcık + 4 cherry domates + bir dilim çok tahıllı ekmek + 3 inçe dilim kırmızı lahana kökü

Sade kahve + iki dilim bitter çikolata

Ara öğün: kırmızı elma + 6 adet çiğ badem + yeşilçay limon

Akşam: brokkoli + kıyma + sarımsak + taze zencefil wok bir avuç noodle ile

Spor: yoga 20 dak.
100 mekik
100 ip atlama
100 göğüs kas hareketleri

Su 2,5 litre

beğendim. ama hala müsliye takmış durumdayım

Kızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn

Kızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn
Helal olsun canim sende et Rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…