- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Biraz daha bekleseydin kuzum yaİnsallah canim. Bu arada dun aksam tartida 56.3 gordum. Aslinda iyide gidiyordum ama simdi tekrardan sismeye baslicam.
Biraz daha bekleseydin kuzum ya
İnşallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim. Verecegin kilolar da dogun kilolarin olsun. Kendine iyi bak...Kızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn
E doktor zayıfla diyo ama verdiği ilaçlar şişiriyor nasıl olacak o isCanim kilo verip o kadar mucadele ettikten sonra ayni kilolari tekrar almak cok sinir bozucu
darısı başma inşallah
ahahahha bu iyiymiş.. benimki de aynı öyle.. demek bizim tartılarımız aynı
sen kaç kilosun ki ya, deli etmeyin beni :) benden zayıf değil misin sen?
Kiz ben en sin 71.500dum daha bugun tartilmadim :)
ahahahah ben normalde bir yılda 20 kilo verdim gibi birşey, ama bence yıl içinde aldığım verdiğim belki 40 kilodur.
ahahahhaha.. sen de çok tatlısın.. gönder bekliyorum :)
süpersin canım.. işte aradığımız şeyler bu.. çok iyi..
benimkini düzeltelim lütfen :) seni etiketlemedim ya hata bende oldu kusura bakma,
pazartesi 30dk
salı 80 dk
çarşamba yok
perşembe 80dk
E doktor zayıfla diyo ama verdiği ilaçlar şişiriyor nasıl olacak o is
Supersin canim tebrikler.Günaydın kızlar :))
Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 61.000
Bu hafta: 60.300
Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyorsunuz kilo / 100 x verilen kilo değilmi ama bazılarınızınki oran olarak neden yüksek çıkmış kafam karıştı
berilceee
nefertityy
Ohh ohh kilolar gidiyo tebrikler canimKilo Bildirimi
Baslangıç:70
Geçen hafta:66.7
Bu hafta: 66
Fark:-700
Yuzde: 1.049 (yüzde yanlış olabilir kontrol ederseniz sevinirim)
berilceee
nefertityy
Bu durumda takimdamiyim acep :)***13.TAKIM 549.ETAP***
nefertityy (74.5/74,3/0,2/%0,27)
masal3487(65.5/) izne ayrılmak istıyor
Bydelikız (67.6/
Bademellaa (57.5/
phılosophergirl (68/66.7/1.3/%1.91) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/54.2/1/%1.81)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
keryneia (61.8/61/0.8/%1.30)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
praying Angel (52.7/52.3/0.4/%0.76) 1 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48
13. Takım Ortalaması :%
Aday liste
Zerra (70/) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(57.2/)10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
NEHIR34(77/ )12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65
Anladım kuzum rabbim en kısa zamanda nasip etsinİki bucuk kilo verdim diyince tamam cok guzel artik tartida eksi goremesende bel bolgeni olc arada dedi. İncelmeye bak diyor simdide bel bölgemde yaglanma varmis orayi incelt dedi. Orayida egzersizle vs denicem bakalim.
Canim sen listeye girmeden mezun olucaksin galiba harikasin.
Kuzum ben listedeyim ya :)Canim sen listeye girmeden mezun olucaksin galiba harikasin.
O nasil bi doktor oyle yaa kilolular hamile kalamazmiymis yani ustelik senin kilon normal. Ben 2. Hamileligimde 32 yasinda 65 kilo ile hamile kaldim. Yas da onemli hamile kalmak icin. Hakkinda hayirlisi olsun canimİki bucuk kilo verdim diyince tamam cok guzel artik tartida eksi goremesende bel bolgeni olc arada dedi. İncelmeye bak diyor simdide bel bölgemde yaglanma varmis orayi incelt dedi. Orayida egzersizle vs denicem bakalim.
Bugun gireceksin balim.Kuzum ben listedeyim ya :)
O nasil bi doktor oyle yaa kilolular hamile kalamazmiymis yani ustelik senin kilon normal. Ben 2. Hamileligimde 32 yasinda 65 kilo ile hamile kaldim. Yas da onemli hamile kalmak icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim
Stres yapma canim rabbim ol degince olur moralini yuksek tut.Ya sorma bende pko oldugu için kilo istenmeyen biseymis bu hastalikta. Doktor zaten benim psikolojimi bozdu özgüvenimi yitirdim
Kuzum aday listesi altta olan biz üstteyiz yaBugun gireceksin balim.
O aday listesiydi.
Melegim iste bugun gireceksin listeye :))Kuzum aday listesi altta olan biz üstteyiz ya
Spor onemli ama sanirim arkadasimin bahsettigi sey su kendini bir makind gibi dusun makinenin kazaninin belli oranda urun aldigini ve o urunu tamamlamadan yani belli seviyeyr ulasmadan calismadiginj vicuduna yeterli oranda gida vitamin girmezse brkler vicut ve unutma bi sure kazanda urun kalirsa kazanda kurur kazana yapisir :) tuhaf bir benzetme oldu hani vicudu surekli calistiricaksin yiceksin vicudunda calisir halde olucak tabiki cok yemiceksin ama vicut ha bire yemek gorucek ve calisr durumda olucak :)hemde nasılbu akşamda teyzeme gidiyoruz yine hamur işi var menü de . başımı alıp nerelere gideeemmm
o nasıl oluyor ye yak mantığı bilemedim yedikten sonra spor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?