Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn
İnşallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim. Verecegin kilolar da dogun kilolarin olsun. Kendine iyi bak...

Bu durumda takimdamiyim acep :)

İki bucuk kilo verdim diyince tamam cok guzel artik tartida eksi goremesende bel bolgeni olc arada dedi. İncelmeye bak diyor simdide bel bölgemde yaglanma varmis orayi incelt dedi. Orayida egzersizle vs denicem bakalim.
O nasil bi doktor oyle yaa kilolular hamile kalamazmiymis yani ustelik senin kilon normal. Ben 2. Hamileligimde 32 yasinda 65 kilo ile hamile kaldim. Yas da onemli hamile kalmak icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim

O nasil bi doktor oyle yaa kilolular hamile kalamazmiymis yani ustelik senin kilon normal. Ben 2. Hamileligimde 32 yasinda 65 kilo ile hamile kaldim. Yas da onemli hamile kalmak icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim

Ya sorma bende pko oldugu için kilo istenmeyen biseymis bu hastalikta. Doktor zaten benim psikolojimi bozdu özgüvenimi yitirdim

hemde nasıl bu akşamda teyzeme gidiyoruz yine hamur işi var menü de . başımı alıp nerelere gideeemmm

o nasıl oluyor ye yak mantığı bilemedim yedikten sonra spor mu ?
Spor onemli ama sanirim arkadasimin bahsettigi sey su kendini bir makind gibi dusun makinenin kazaninin belli oranda urun aldigini ve o urunu tamamlamadan yani belli seviyeyr ulasmadan calismadiginj vicuduna yeterli oranda gida vitamin girmezse brkler vicut ve unutma bi sure kazanda urun kalirsa kazanda kurur kazana yapisir :) tuhaf bir benzetme oldu hani vicudu surekli calistiricaksin yiceksin vicudunda calisir halde olucak tabiki cok yemiceksin ama vicut ha bire yemek gorucek ve calisr durumda olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…