Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet olur aslinda yarin esim erken gidiyo sutumu azalticak birseyde yok bunda yogurt var bulgur var mercimek var nohut var tamamdir canim yarin birlikte yapalim uyar bana :)

Allah razı olsun cnm Teşekkürler

Anaaa cok zor valla biliyorsun birda adim basi turk marketi ve kasabi :) neyse artik yapabildigin kadar canim

Haşlamadan 4 er kaşık canım hatta nohut ile mercimeği 1 gece önceden suya koyuyorsun
Evet olur aslinda yarin esim erken gidiyo sutumu azalticak birseyde yok bunda yogurt var bulgur var mercimek var nohut var tamamdir canim yarin birlikte yapalim uyar bana :)
Tamam canım salatalığı unutma ama
Başka yapmak isteyen olursa bekleriz

Haşlamadan 4 er kaşık canım hatta nohut ile mercimeği 1 gece önceden suya koyuyorsun

Tamam canım salatalığı unutma ama
Başka yapmak isteyen olursa bekleriz
Tememdir benim yesil mercimek ve nohut almam gerek bugun :) allahtan 75altiyim:)) ozaman biz bunu her ayin sonunda yapalim

philosophergirl ama soyle bir sorun var ben kahvaltiyi 9gibi yaparim yarin saatleri yine 2saatte bir olmak usere 11-13diye gitsem olurmu??
Olur canım kahvaltı en geç saat 10 da olacak ona göre ayarlarsin kendini 9 da yaparsan akşam da en son 21 de yersin
Tememdir benim yesil mercimek ve nohut almam gerek bugun :) allahtan 75altiyim:)) ozaman biz bunu her ayin sonunda yapalim
Ben yapmayı düşünüyorum vücudumuz her ayın sonunda temizlenmiş olur ben geçen yaptığım da memnun kalmıştım

Canım Uzay uyudu ben ara öğünümü yemek üzereyim :)) limonlu suyunu hazırla başlıyoruzzz ahahaa

Kontrollü tempo

Tabi ki de!! El birliği ile vereceğiz :)))

Tamam ozaman canim her ayin sonunda yapalim beraber

Sevgili kader ortaklarım şuan alnımdan ter damlarken yazıyorum size 32 dak durmadan spor yaptım fena terledim duşa gidiyorum dönüşüm muhteşem olucak :)))

Canım nasıl bişey anlatılmıştır detayli

Saol canım anlatmışsın....yüz şeker kahve yasak kısmındaki yüz ü anlamadım

Bugunku menüm
1 haşlanmıs yumurta
1 kasik kozlenmis biber
Maydanoz
1 kaşik patates salatası
Çay

Ara
Turk kahvesi
1 kayısı

Öğle
Ispanak kavurma
1 kase yogurt

Aksam
1 kase corba
1 dilim kepek ekmek

En az 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…