Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menüm
1 haşlanmıs yumurta
1 kasik kozlenmis biber
Maydanoz
1 kaşik patates salatası
Çay

Ara
Turk kahvesi
1 kayısı

Öğle
Ispanak kavurma
1 kase yogurt

Aksam
1 kase corba
1 dilim kepek ekmek

En az 2 lt su
çorbanın yanında yağsız salata ye canım sonra acıkıp başka şey yersin.

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmek zeytin peynir portakal suyuyla geçti (saat 9 da )ama regl olduğum ve canım çookk tatlı istediği için (saat 12 de) üstü incecik çikolata kaplı yuvarlak mısır patlaklı diyet şeyden yedim. 73 kcal diyor. Ara öğün şansımı bununla mı değerlendirmiş oldum şimdi. Yeşil çay yapsam onu içsem ve öğle yemeğimi kaçta yesem sizce. 4 saatte bir mideye birşey girmesi gerek sanırım di mi? Ben o kadar zor dayanıyorum hemen başım ağrıyor. Şu anda saat 12 ona göre değerlendirin yazdıklarımı kızlar.

İki saatte bir Yemen daha doğru olucaktır..

Çiğ kuruyemiş, fındık, badem, ceviz 10 adet kadar

Meyve ye, elma benim favorim en az zararlı meyve :)

Yoğurt yiyebilirsin

Salatalık, havuç, kök lahana, turp vs

Onun dışında farklı birşeyde yiyebilirsin yeter ki kalorisi az besin değeri yüksek olsun

Bol su içersen biraz bastırırsın bence.. bol şans :)

regl deki tatlı krizlerine bir yulaf lapası çözümümüz var. eski mesajlarda vardı. sana da göndereyim.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

portakal suyu mu
taze meyve suları (paketlilere hiç girmeyeceğim.asla evine alma. ) posasız olduğu için kan şekerini hızla yükseltip ayını hızla düşürererek senin acıkmana neden oluyor. sağlıklı posalarıda alamıyorsun. illa canın meyve istiyorsa kahvaltıda 1 orta boy portakal yiyebilirsin.

Eki Görüntüle 2085666
Canım Uzay uyudu ben ara öğünümü yemek üzereyim :)) limonlu suyunu hazırla başlıyoruzzz ahahaa

Kontrollü tempo
Yazamadım Canım bu aksam bizim evde cızlı yemekler varmış kendime manavdan pirasa almaya çıkmıştım
philosophergirl canim peki gecen sen yaptiginda kac kg fark etti ??
1 kilo canım ama hiç spor yapmadım bu sefer sporla yapacağım bakayım fark edecek mi? Fark etmese de olur su duraganligi atlatayim da
Sevgili kader ortaklarım şuan alnımdan ter damlarken yazıyorum size 32 dak durmadan spor yaptım fena terledim duşa gidiyorum dönüşüm muhteşem olucak :)))
Allah aşkına o neydi öyle acaip terletiyor 3. Kısım özellikle
Saol canım anlatmışsın....yüz şeker kahve yasak kısmındaki yüz ü anlamadım
Tuz olacak o canim

Hahahaa ayni anda yazmisiz :)))

Evet haklisin canim yogurt soguktu :))
Bugun hic yemedim yogurt

Detoxa bende dahil olayım mı sizce arkadaşlar 79 kg olduğum için 15 günde bir mi yapmam gerekiyor

Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim

Detoxa bende dahil olayım mı sizce arkadaşlar 79 kg olduğum için 15 günde bir mi yapmam gerekiyor
Canim detoks duraksama donemleri icin gecerli
Sen diyete yeni basladigin icin normal diyetini yapmani tavsiye ederim.
Ileride kilon takildigi zaman vucudu sasirtmak icin yapabilirsin belki

Sağol kuzum inşallah sana da sorayim ya ek gıdalara geçerken hemen kabul etti mi cocuklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…