çorbanın yanında yağsız salata ye canım sonra acıkıp başka şey yersin.Bugunku menüm
1 haşlanmıs yumurta
1 kasik kozlenmis biber
Maydanoz
1 kaşik patates salatası
Çay
Ara
Turk kahvesi
1 kayısı
Öğle
Ispanak kavurma
1 kase yogurt
Aksam
1 kase corba
1 dilim kepek ekmek
En az 2 lt su
İki saatte bir Yemen daha doğru olucaktır..Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmek zeytin peynir portakal suyuyla geçti (saat 9 da )ama regl olduğum ve canım çookk tatlı istediği için (saat 12 de) üstü incecik çikolata kaplı yuvarlak mısır patlaklı diyet şeyden yedim. 73 kcal diyor. Ara öğün şansımı bununla mı değerlendirmiş oldum şimdi.Yeşil çay yapsam onu içsem ve öğle yemeğimi kaçta yesem sizce. 4 saatte bir mideye birşey girmesi gerek sanırım di mi? Ben o kadar zor dayanıyorum hemen başım ağrıyor. Şu anda saat 12 ona göre değerlendirin yazdıklarımı kızlar.
regl deki tatlı krizlerine bir yulaf lapası çözümümüz var. eski mesajlarda vardı. sana da göndereyim.Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmek zeytin peynir portakal suyuyla geçti (saat 9 da )ama regl olduğum ve canım çookk tatlı istediği için (saat 12 de) üstü incecik çikolata kaplı yuvarlak mısır patlaklı diyet şeyden yedim. 73 kcal diyor. Ara öğün şansımı bununla mı değerlendirmiş oldum şimdi.Yeşil çay yapsam onu içsem ve öğle yemeğimi kaçta yesem sizce. 4 saatte bir mideye birşey girmesi gerek sanırım di mi? Ben o kadar zor dayanıyorum hemen başım ağrıyor. Şu anda saat 12 ona göre değerlendirin yazdıklarımı kızlar.
portakal suyu muKahvaltı 2 haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmek zeytin peynir portakal suyuyla geçti (saat 9 da )ama regl olduğum ve canım çookk tatlı istediği için (saat 12 de) üstü incecik çikolata kaplı yuvarlak mısır patlaklı diyet şeyden yedim. 73 kcal diyor. Ara öğün şansımı bununla mı değerlendirmiş oldum şimdi.Yeşil çay yapsam onu içsem ve öğle yemeğimi kaçta yesem sizce. 4 saatte bir mideye birşey girmesi gerek sanırım di mi? Ben o kadar zor dayanıyorum hemen başım ağrıyor. Şu anda saat 12 ona göre değerlendirin yazdıklarımı kızlar.
Bence tuz dur o canim :))Saol canım anlatmışsın....yüz şeker kahve yasak kısmındaki yüz ü anlamadım
Olur ama 1 tatli kasigindan fazla koyma canim yoksa cok aci olur :))Toz zencefil olmazmı acaba bir tek o yok
Yazamadım Canım bu aksam bizim evde cızlı yemekler varmış kendime manavdan pirasa almaya çıkmıştımEki Görüntüle 2085666
Canım Uzay uyudu ben ara öğünümü yemek üzereyim :)) limonlu suyunu hazırla başlıyoruzzz ahahaa
Kontrollü tempo
1 kilo canım ama hiç spor yapmadım bu sefer sporla yapacağım bakayım fark edecek mi? Fark etmese de olur su duraganligi atlatayim daphilosophergirl canim peki gecen sen yaptiginda kac kg fark etti ??
Allah aşkına o neydi öyle acaip terletiyor 3. Kısım özellikleSevgili kader ortaklarım şuan alnımdan ter damlarken yazıyorum size 32 dak durmadan spor yaptım fena terledim duşa gidiyorum dönüşüm muhteşem olucak :)))
Tuz olacak o canimSaol canım anlatmışsın....yüz şeker kahve yasak kısmındaki yüz ü anlamadım
Yaptikca aciliyo insan canimBende dün akşam lesli yaptım 2 milde tıkandıminşallah bugün 3 yapacağım
Yazamadım Canım bu aksam bizim evde cızlı yemekler varmış kendime manavdan pirasa almaya çıkmıştım
1 kilo canım ama hiç spor yapmadım bu sefer sporla yapacağım bakayım fark edecek mi? Fark etmese de olur su duraganligi atlatayim da
Allah aşkına o neydi öyle acaip terletiyor 3. Kısım özellikle
Tuz olacak o canim
Evet haklisin canim yogurt soguktu :))Kolay gelsin canım
Canım zaten iyi kilo verdin. Biraz yediklerini gözden geçir dengeli beslenmeye gayret yavru da küçük zaten o yüzden çok efor sarf ediyorsun kendine dikkat et canım
68'i göreyim inşallah ben de yapacağım çok yakında
Süpersin ya ama gün gelecek ben de göreceğim
Haşlanmış mı Çiğden mi dörder kaşık olacak
Bu konuda hep kafa karışıklığı yaşamışımdır üç defa yaptım bazen öyle bazen böyle
Zaten çok iyi spor yapıyorsun zamanla göbüşün de düzelir canım
Geçmiş olsun canım
Soğuk yiyorsan yoğurtu ondan da olabilir zaten bir kasede fazlasına gerek yok canım
Hoşgeldin canım
Allah kolaylık versin burada her şey elimizin altında istemediğimiz kadar
oğlumla birlikte yaptık güzel olduYaptikca aciliyo insan canim
Cok zevkli degilmi :))
SüpersinnnSevgili kader ortaklarım şuan alnımdan ter damlarken yazıyorum size 32 dak durmadan spor yaptım fena terledim duşa gidiyorum dönüşüm muhteşem olucak :)))
Harika oglus kac yasindaoğlumla birlikte yaptık güzel oldubugün daha azimliyim 3 bitecek
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğimregl deki tatlı krizlerine bir yulaf lapası çözümümüz var. eski mesajlarda vardı. sana da göndereyim.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.
Canim detoks duraksama donemleri icin gecerliDetoxa bende dahil olayım mı sizce arkadaşlar 79 kg olduğum için 15 günde bir mi yapmam gerekiyor
Mutlaka al canim nefesi de kesilebilir burnu tikaliykenTamam canım çok teşekkürler ıhlamur veriyorum ve damla da var ama Aspiratör yok almam gerek
Sağol kuzum inşallah sana da sorayim ya ek gıdalara geçerken hemen kabul etti mi cocuklarinKolay gelsin canım
Canım zaten iyi kilo verdin. Biraz yediklerini gözden geçir dengeli beslenmeye gayret yavru da küçük zaten o yüzden çok efor sarf ediyorsun kendine dikkat et canım
68'i göreyim inşallah ben de yapacağım çok yakında
Süpersin ya ama gün gelecek ben de göreceğim
Haşlanmış mı Çiğden mi dörder kaşık olacak
Bu konuda hep kafa karışıklığı yaşamışımdır üç defa yaptım bazen öyle bazen böyle
Zaten çok iyi spor yapıyorsun zamanla göbüşün de düzelir canım
Geçmiş olsun canım
Soğuk yiyorsan yoğurtu ondan da olabilir zaten bir kasede fazlasına gerek yok canım
Hoşgeldin canım
Allah kolaylık versin burada her şey elimizin altında istemediğimiz kadar
Yok canım ackende yemiyoCanim mamayi toklen verme biraz aciksin benim kizda oyle karni biraz tok oldumu agzini kitliyo yemiyo ama ac oldumu tum mamayi bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?