Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Son kısım iyi ama dimi :))))

Bugunku menum

Kahvalti
2 ad az yagda omlet
1 kk peynir
Domates biber
Yarim dilim ekmek

Ara
Az sutlu tarcinli turk kahvesi

Oglen
Bir bardak sute 2 y.k. yulaf ezmesi 1.y.k. yaban mersini ve tarcin

Ara
10 ad cekirdekli kuru uzum
10 ad. Badem
Beyaz cay

3 mill leslie yaptim

Aksam 18.00
6 y.k. kapuska
3 kasik yogurt.

Su 2 litre

Detoxa bende dahil olayım mı sizce arkadaşlar 79 kg olduğum için 15 günde bir mi yapmam gerekiyor
75 üstü öyle diyor canım olmadı ocağın ortalarında bir kez daha yaparsın belki de o zamana kadar 75 altı
Son kısım iyi ama dimi :))))
Aynen her gün yapamam incelme planı var ama gün aşırı yapmaya çalışacağım

Sağol kuzum inşallah sana da sorayim ya ek gıdalara geçerken hemen kabul etti mi cocuklarin

Her çocuk ek daha geçerken aynı davranmıyor ne yazıkki bazıları hemen alıyorken bazı bebeklerde reddediyor ek gıdaya başlangıçta amaç doymak değil tatmak olmalı.beslenmenin çoğunluğunu günlük öğünün çoğunluğunu anne sütü anne sütü almıyorsa formül Mamalar oluşturur.bebeğini verdiğin besinin tadına bak canım . Tatsız tuzsuz senin öğğ diyeceğin şeyi bebeği veremezsin ama bu arada tuza yağ ve baharatlara dikkat etmek lazım de bebeklerde onların böbrekleri henüz çok hassas 3 güne bir Yeni besin dene ama çok zorlama ve bebeğin aç olmasını bekle

Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim
Yazmayı unutmuşum yemek icin en az 1 saat beklersen daha da koyu oluyor. Mesela ben akşam yapıp sabah yiyorum. Veya sabah yapıp öfkeden sonra yiyorum. Soguk bir yerde dışarda bekleyebilir. Öğün yerine veya kalorini dengelersen iki ara öğüne bölüp yiyebilirsin. Yanında 2 cevizle birlikte 300 kalori.

Bugünkü menüm sabah 8.00 1adet elma

9:30 gibi yattım tekrar geceden uykusuzdum

12:30 sabah öğlen karışık
Birkaç tane közlenmiş biber yeşil
İki dilim ekmek biri beyaz diğeri tam buğday
Üç zeytin siyah
1 yumurta iki dilim köy peyniri ile omlet
Domates bir tatlı kaşı kuşburnu marmelatı

Ara 16 da
Bir portakal iki dilim ananas

Akşam 17:15
İki orta boy biber dolması
( haşlanmış karnıbahar yiyecektim ama bozulmuş çokta yorgundum dolmaya kaldım bahanem)
Bir kase Sarmısaklı yoğurt
150 gr kadar haşlanmış tavuk
Gün boyu 1,5 saate yakın yürüyüş 1 saati tempolu
2 litre su
Bir kupa yedi otlu çay

On bitkili çayı(biberiye mate funda yaprağı yeşil çay barut ağacı kabuğu kekik
Zeytin yaprağı rezene sinirli ot isırgan )
Sürekli kullanımının bir zararı olduğunu duydunuzmu arkadaşlar
Yani günlük bir tane

Canim detoks duraksama donemleri icin gecerli
Sen diyete yeni basladigin icin normal diyetini yapmani tavsiye ederim.
Ileride kilon takildigi zaman vucudu sasirtmak icin yapabilirsin belki
Hımmm tamam o zaman bunu bilmiyordum ben

Kızlar bisey soracam sabah uyaninca tartilacagiz ya mesela bosaltim yaptiktan hemen sonra tartilmayla hic bir sey yiyip icmeden 10 dakika sonra tartilsam 200 gr farkediyor nerdeyse sizde de öyle oluyor mu bu normal mi yoksa tartim da sorun mu var. Tartınin yerini degismeden tartıliyorum bu arada

Bendede fark ediyor canim :)

Canim cevap verdiğin için teşekkür ederim dediğin herşeyi yapıyorum ama reddediyor ve bugün itibariyle tamamen bıraktım vermicem çünkü hazır hissetmiyor sanırım kendini 6 buçuk aylık olunca denicem

Evet hazır olmuyor olabilir her çocuk aynı değil ama masaya oturtmayı alıştır canım
Mama sandalyesine oturt yemese de siz yerken yanınızda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…