Son kısım iyi ama dimi :))))Yazamadım Canım bu aksam bizim evde cızlı yemekler varmış kendime manavdan pirasa almaya çıkmıştım
1 kilo canım ama hiç spor yapmadım bu sefer sporla yapacağım bakayım fark edecek mi? Fark etmese de olur su duraganligi atlatayim da
Allah aşkına o neydi öyle acaip terletiyor 3. Kısım özellikle
Tuz olacak o canim
Akşam yapıcam duşumu aldım öğle yemeğimi yedim akşam yemeğimi hazırladım bunların hepsi kalori harcanan enerji :)))Olur ama 1 tatli kasigindan fazla koyma canim yoksa cok aci olur :))
Yok kiz benim boyum 150zaten55 ol ya 50 az değilmi? Ben şahsen istemiyorum
Harikasin canimAkşam yapıcam duşumu aldım öğle yemeğimi yedim akşam yemeğimi hazırladım bunların hepsi kalori harcanan enerji :)))
75 üstü öyle diyor canım olmadı ocağın ortalarında bir kez daha yaparsın belki de o zamana kadar 75 altıDetoxa bende dahil olayım mı sizce arkadaşlar 79 kg olduğum için 15 günde bir mi yapmam gerekiyor
Aynen her gün yapamam incelme planı var ama gün aşırı yapmaya çalışacağımSon kısım iyi ama dimi :))))
Sağol kuzum inşallah sana da sorayim ya ek gıdalara geçerken hemen kabul etti mi cocuklarin
Yazmayı unutmuşum yemek icin en az 1 saat beklersen daha da koyu oluyor. Mesela ben akşam yapıp sabah yiyorum. Veya sabah yapıp öfkeden sonra yiyorum. Soguk bir yerde dışarda bekleyebilir. Öğün yerine veya kalorini dengelersen iki ara öğüne bölüp yiyebilirsin. Yanında 2 cevizle birlikte 300 kalori.Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim
Yazamadım Canım bu aksam bizim evde cızlı yemekler varmış kendime manavdan pirasa almaya çıkmıştım
1 kilo canım ama hiç spor yapmadım bu sefer sporla yapacağım bakayım fark edecek mi? Fark etmese de olur su duraganligi atlatayim da
Ozaman ben yarin yururum kizi cikarip bide ctesi zaten yilbasi alisverisine cikmam gerek pazarda temizlikle gecer sonucta oda spor :))
Allah aşkına o neydi öyle acaip terletiyor 3. Kısım özellikle
Tuz olacak o canim
4 yaşında :) brçen akşamları yapabiliyorum yemekten sonra sporHarika oglus kac yasinda
Ben de birazdan yapicam :))
Hımmm tamam o zaman bunu bilmiyordum benCanim detoks duraksama donemleri icin gecerli
Sen diyete yeni basladigin icin normal diyetini yapmani tavsiye ederim.
Ileride kilon takildigi zaman vucudu sasirtmak icin yapabilirsin belki
Tamam canım salata işleri eşimde yapar insallah ben işteyim halaçorbanın yanında yağsız salata ye canım sonra acıkıp başka şey yersin.
Bendede fark ediyor canim :)Kızlar bisey soracam sabah uyaninca tartilacagiz ya mesela bosaltim yaptiktan hemen sonra tartilmayla hic bir sey yiyip icmeden 10 dakika sonra tartilsam 200 gr farkediyor nerdeyse sizde de öyle oluyor mu bu normal mi yoksa tartim da sorun mu var. Tartınin yerini degismeden tartıliyorum bu arada
Ben hemen hizlı hızlı tartildigim icin simdiye kadar hep ilk halini yazmistim da cuma gunleri hangisi doğru acaba:)Bendede fark ediyor canim :)
Canim cevap verdiğin için teşekkür ederim dediğin herşeyi yapıyorum ama reddediyor ve bugün itibariyle tamamen bıraktım vermicem çünkü hazır hissetmiyor sanırım kendini 6 buçuk aylık olunca denicemHer çocuk ek daha geçerken aynı davranmıyor ne yazıkki bazıları hemen alıyorken bazı bebeklerde reddediyor ek gıdaya başlangıçta amaç doymak değil tatmak olmalı.beslenmenin çoğunluğunu günlük öğünün çoğunluğunu anne sütü anne sütü almıyorsa formül Mamalar oluşturur.bebeğini verdiğin besinin tadına bak canım . Tatsız tuzsuz senin öğğ diyeceğin şeyi bebeği veremezsin ama bu arada tuza yağ ve baharatlara dikkat etmek lazım de bebeklerde onların böbrekleri henüz çok hassas 3 güne bir Yeni besin dene ama çok zorlama ve bebeğin aç olmasını bekle
Evet hazır olmuyor olabilir her çocuk aynı değil ama masaya oturtmayı alıştır canımCanim cevap verdiğin için teşekkür ederim dediğin herşeyi yapıyorum ama reddediyor ve bugün itibariyle tamamen bıraktım vermicem çünkü hazır hissetmiyor sanırım kendini 6 buçuk aylık olunca denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?