- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk ay oturmaya başladı ama kendi başına oturamıyor canimEvet hazır olmuyor olabilir her çocuk aynı değil ama masaya oturtmayı alıştır canım
Mama sandalyesine oturt yemese de siz yerken yanınızda dursun
Oyy senin bebeğinde mi prematüre kaç haftalık doğdu :)5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk ay oturmaya başladı ama kendi başına oturamıyor canim
Sen takıma yeni mi geldin canim ben bir kaç gündür yoktum da :) 33 haftalık doğdu canim seninde mi var :)Oyy senin bebeğinde mi prematüre kaç haftalık doğdu :)
Evet yeniyimSen takıma yeni mi geldin canim ben bir kaç gündür yoktum da :) 33 haftalık doğdu canim seninde mi var :)
Oyy kurban olurum ya ne vardı sende erken doğdu canımEvet yeniyimmaşallah annesi.. Benim kızımda eylül ayında 25 haftayla uyumlu doğdu evimize yeni geldi saylır
5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk ay oturmaya başladı ama kendi başına oturamıyor canim[/QUOTE
Doğru o ayda dik oturamaz ama yine de hafif yaslayarak oturtabilirsin maksat aile sofrasına alışsın
İşteee nasıl olmuş arkadaşlar
Kahvaltı9:30
1 yumurta
Kk peynir
1 dilim ekmek
Ara12:00
3 kuru kayısı
Yarım kivi
1 çay bardağı süt
Öğlen14:00
2 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
Mevsim salata
Ara16:00
Küçük boy cennet hurması
2 tam ceviz
Akşam:18:30
1 kase yoğurt çorbası
5 yk sade bamya yemeği
1 dilim ekmek
3 lt su
İkinci doğumum aslında ilki vaktinde doğmuştu.. Bu bebeğimde tansyonum yükseldi gebelik zehirlenmesi oluştu hastaneye yatırdılar nst de kalp atışı yavaşlayınca aldılar..Oyy kurban olurum ya ne vardı sende erken doğdu canım
Aynen canım kahvaltım kıt kaldı bugün aceleyle yaptım farkı hemen hissettimKahvaltıya yeşillik eklersen süper olur canım zeytin olabilir seviyorsan çok faydalı abartmamak şartıyla diğerlerini beğendim
Teşekkür ederim canımKahvaltıya yeşillik eklersen süper olur canım zeytin olabilir seviyorsan çok faydalı abartmamak şartıyla diğerlerini beğendimBehmen
Hadi inat etme 52’de anlaşalım :)))Yok kiz benim boyum 150zatenanca huzel duruyo bende
Aynen öyle :)) insan daha hayat dolu oluyo enerjik ve planlı .. eşimde diyet yiyo artık ufaktan onada kilo verdiricem 90 olda yeterli :)Harikasin canim
Enerji harcadikca daha da enerjik oluyo insan dimi :))
İncelme planı yapiim yatmadan ben iyi hatırlattın.. yogada yapabilirim gerçi aman neyse :))75 üstü öyle diyor canım olmadı ocağın ortalarında bir kez daha yaparsın belki de o zamana kadar 75 altı
Aynen her gün yapamam incelme planı var ama gün aşırı yapmaya çalışacağım
Oo kader arkadaşıyız benimde preeklampsi ile oldu ilk gebelik 28 haftalık doğdu vefat etti iki buçuk yıl sonraİkinci doğumum aslında ilki vaktinde doğmuştu.. Bu bebeğimde tansyonum yükseldi gebelik zehirlenmesi oluştu hastaneye yatırdılar nst de kalp atışı yavaşlayınca aldılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?