Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : denizee
İsim (İsteğe Bağlı ): Tülin
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: ingiltere cows
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve kendimi güzel hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?

D denizee

Günaydın kızlar bu ne ya oku oku bitmedi anacığım qgece hiç susmamışsınız

DELIveCesur O kekler harika görünüyor. Çok geçmiş olsun canım. Ama çabuk iyileşiyorlar bebişlrr üzülme

berilceee enerjine hayranım canım
Rabbim kuvvetini artırsın evlatlarının gününü göresin

13. Takım hepinize hayırlı cumalar hepimiz için güzel bir gün olsun

Ah kuzum çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. sıcak tutun, biraz ıhlamur ver hemen toparlar canım

Dün gecede Uzay kustu balgam çıkarırken gece gece banyoya girdik Uzayı uyutmaya çalıştık ve ben batan banyoyu temizledim, şuan pertim 3-3:30 gibi anca uyudum sanırım

sen elinden geldiğince erken yapmaya çalış, biz idare ederiz. ama bir gün önceden beni ya da berili bildirirsen ona göre bekleriz.

Benim tavsiyem kafanı karıştırmamak icin, sabah kalk bir sey yiyip içme tuvalete git, sonra tartıl. Sürekli bu sartlarda tartıl.
Sık sık tartılmak hiç iyi degil kendine psikolojik baskı yapıyorsun.

aynen, bütün arkadaşlar da bence bu tempoda devam edip, tartılmalı.

Eşimin jesti ve ben 3 tane yedim yaaaaaa özür dilerim kızlar ama yemesem darılırdı Eki Görüntüle 2085921

ahahahah hadi afiyet olsun.. eşler yapar bazen öyle jestler.. 3 tane ile kalman mucize bana göre. ben komple yerdim nasılsa bana gelmiş diye.. sizden öğrenmeye çalışıyorum ben de..

gel ya ben varım en başta..

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. iyi haberlerini alalım tez zamanda..

***13.TAKIM 550.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (66/
Aglamaktankorkma (53.8/
sananesanane (70.9/
keryneia (60.3/
Zerra (70/68,7/1,3/%1,85) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60
Bengi_(56.3/56,2/0,1/%18) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
umudum2 (69.8///) 9 aralık tarıhınde 71.6 takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
NEHIR34(75.7///) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65

13.takım ortalaması :

Aday lıste
sevimlimmm (64.4/. ) 10 aralıkta 67 kılo takıma gelen üye hedef kılo 60
praying Angel( 53.4/. ) 1 aralıkta 54 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo

günaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum.. yılın son iş gününden merhaba size.. inşallah yeni yıl bize kalbimizden geçen tüm güzellikleri verir.. daha çok mutluluktan, sevgiden, aşktan, fit olduğumuzdan, başarılarımızdan konuşup, bizi üzen şeylerden hiç bahsetmeyecek kadar az konuşalım..

yeni şeylerin yeni enerjileri olur.. buna inanıyorum.. enerjinin keyfini çıkarın, doldurun kendinizi.. en önemlisi herşeyin daha güzel olacağına inandırın kendinizi ve sevdiklerinizi.. siz inanmazsanız nasıl gerçekleşebilir ki mucizeler..

miss kokularla öptüm sizi.. bildirimlerinizi erken yapın, akşama kalmayalım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…