- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Olsun canim ya kaptan anlar onu :)Cevaplaya tıklayıp doldurdum bu şekide mi yapacaktım.
O mesajını düzenleye gir basta ve sonda [ouote] yazan yerleri sil o zaman olur canimCevaplaya tıklayıp formu doldurup göndersim bu şekilde mi yapacaktım.
Canım tartıya göre yeni bır plan yaparsın olmazsaNe bileyim abla pazartesi sabit çıktım ya ona takıldım ben bu hafta daha ağır sporlarda yaptım ama
Sen öyle sanBenim ilk cumam ben yırttım size mutluluk getirsin tartınızdaki rakamlar.
Canım bu hafta alışırsın sıstemeBenim ilk cumam ben yırttım size mutluluk getirsin tartınızdaki rakamlar.
Sen öyle san
Adayda olsan kilo verecen banane
Sen öyle san
Adayda olsan kilo verecen banane
100 gr cıkmamı kuzum1 günde mi ?
Ah kuzum çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. sıcak tutun, biraz ıhlamur ver hemen toparlar canımHayırlı sabahlar kızlar 1 saatlik uyku ile duruyorumyavrumun ateşi cıktı gece acile gittik evdeyiz şimdi boğazı iltihap olmuş atesi biraz dustu fıtil verdik uyutuyorum şimdi esimde nöbetçi eczaneye gitti yavrum ya dua edin teyzeleri iyilessin inşallah
Tamam ama o kadar yoğun oluyorum ki istesem de pek yazamıyorum malesef. Daha çok girmeye calisirim.Eki Görüntüle 2085981 Canım mesaj sayın böyle olduğundan lısteye yazamadım
Bıraz daha fazla katılım beklıyorum
Bende geldim kızlaar. Ama kuralları okurken dikkatimi çeken bişey oldu. Cuma 11.30 a kadar bildirim yapacakmışız ben İngiltere de yaşadığım için 3 saat sizden geriyim bunu göz önünde bulundurursak ben saat 15 gibi bildirim yapsam olur mu? Bir de şu 2 hafta benim çocuk ve eşim crismas tatilinde evdeler bildirimlerimde bu aralar aksama olursa kusura bakmayın. Malum evde oldularmı işler tepetaklak oluyor
Benim tavsiyem kafanı karıştırmamak icin, sabah kalk bir sey yiyip içme tuvalete git, sonra tartıl. Sürekli bu sartlarda tartıl.
Sık sık tartılmak hiç iyi degil kendine psikolojik baskı yapıyorsun.
Eşimin jesti ve ben 3 tane yedim yaaaaaaözür dilerim kızlar ama yemesem darılırdı Eki Görüntüle 2085921
Kızlar bana acil yardım... irade mi kaybetmek istemiyorum7 buçuk kg verdim ve 65 hedefim ama su ve spor yok eskisi gibi napicam bana destek olan biri yok muuu orti olalım biribirimizn menülerini ve sporların i sorarız etiket yapıp uyarırz
Hayırlı sabahlar kızlar 1 saatlik uyku ile duruyorumyavrumun ateşi cıktı gece acile gittik evdeyiz şimdi boğazı iltihap olmuş atesi biraz dustu fıtil verdik uyutuyorum şimdi esimde nöbetçi eczaneye gitti yavrum ya dua edin teyzeleri iyilessin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?