kizz patron olsam seni ise alirim haa :)) hic boslamiyosun burayi masallahNotlarımı aldım hesaplamaları bırazdan yapacam
Kız hıc emir altı calısmadımkizz patron olsam seni ise alirim haa :)) hic boslamiyosun burayi masallah
Ablacıgim beni de yolabilirsin işlerin bitince sıramı beklerim benHanımlarrrrr gelen bıldırımlerden pek bır memnunum kı ağızlar kulaga papyon suan bende
Kulagı cekıkecek keçiler var bırı listenin tepesınde duruyor onları liste telaşesı bıtsın kahvemi içerken yemek sonrası tatlı nıyetıne yolacam
Aynı anda yazmışızTakima giremesemde kilo bildirimimi yapayım:)
Başlangıc kilo 67
Gecen cuma 64.4
Güncel kilo 63.9
Bu hafta fazla kacamak ypmama ragmen iyi@berilceee nefertityy
Kendımden korkuyom az kaldı bekle balımAblacıgim beni de yolabilirsin işlerin bitince sıramı beklerim ben
İnşallah sağlıkla kısa sürede hedefine ulaşırsın canım65 kiloyla canım. Tek istediğim doğumdan önceki halime dönmek 55 kg. 10 çok değil millet kaç kilolar veriyor ama olmuyor işte yapıştı. Bakalım kararlıyım artık.Ama ben yeni olunca pek beceremiyorum cevap verme etiketleme işerini. Öğrenene kadar kazalar olacak artık. Sen kaç kilodasın?
[/QUOTE]Hayırlı sabahlar kızlar 1 saatlik uyku ile duruyorumyavrumun ateşi cıktı gece acile gittik evdeyiz şimdi boğazı iltihap olmuş atesi biraz dustu fıtil verdik uyutuyorum şimdi esimde nöbetçi eczaneye gitti yavrum ya dua edin teyzeleri iyilessin inşallah
Ben her zaman su 66 da takılıp kalıyorumKendımden korkuyom az kaldı bekle balım
nefertityy az kopya versın belkı nıyetın degısır
Gercı ılk onu yolacam çok bılendım
kendi isini yapmis olmanin verdigi bir rahatlik disarida bu kadar rahat olmaz, ama tabi isini duzgun yaptiginda pek dokunmuyolar genel olarak :) maksat gemi yurusunKız hıc emir altı calısmadım
İşten atatdın benı çok kafaya buyruk çalışırdım
Tebrikler canımKızlar. İş nedeniyle dışarda olacağım. Hemen yazıyım siz hesaplayın kusura bakmayın
Geçen cuma:56,3
Bu cuma:56,2
berilceee nefertityy
Süper ya....boyun kaç canım . Kilolarımız yakınmışGünaydın kızlar....
Berilceee
Nefertityy
9 aralık 71.6
15 Aralık Cuma 70.6
22 aralik cuma 69.8
29 Aralık Cuma 68.1
Geçen haftadan bu haftaya 1kilo 7 gram vermiş gözüküyorum. Valla çok geldi bana umarım tartım da bir yanlışlık yoktur kızlar. 3 kere indim çıktım tartıya aynı gösterdi..haftaya gorcez bakalım inş..
Tebrikler güzel canımGunaydin kizlar
2017 nin son cumasi hayirli olsun
Kilo bildirimi
Baslangic kilo : 77.7
Gecen hafta : 75.7
Bugun : 74.9
Giden : 800 gr.
Yuzde : 1.0568
nefertityy
berilceee
Kilo bildirimi :)
Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 60.300
Bu hafta 59.900
Giden: -400
İki gün baklava yememe rağmen fena değil :)
Bu akşamda yılbaşı yemeğine gidiyoruz ofisle.. ızgara yemeğe gidicez dilerim başıma kötü şeyler gelmez :))
Çok güzel ya harika boyun kaç canım hedefin çok düşükKilo Bildirimi
Başlangıç tarihi: 1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 52,10
Fark : 1.9
Hedef kilo: 48
berilceee
nefertityy
VAVv İlk günden 500 gr çok iyiMerhaba arkadaşlarrr
Önce kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç tarihi:27 aralık
Başlangıç kilo:79.5
Güncel kilo:79.0inşallah doğru çıkmıştır. 500 gr eksilmiş
berilceee
nefertityy
Bu hafta çalıştık kaptanım seni utandırmayacağızHanımlarrrrr gelen bıldırımlerden pek bır memnunum kı ağızlar kulaga papyon suan bende
Kulagı cekıkecek keçiler var bırı listenin tepesınde duruyor onları liste telaşesı bıtsın kahvemi içerken yemek sonrası tatlı nıyetıne yolacam
Tebrikler canımTakima giremesemde kilo bildirimimi yapayım:)
Başlangıc kilo 67
Gecen cuma 64.4
Güncel kilo 63.9
Bu hafta fazla kacamak ypmama ragmen iyi@berilceee nefertityy
Ikı gün hıc bırsey yapma lütfen olurmuBen her zaman su 66 da takılıp kalıyorum
O kadar morelim bozuldu ki yaptığım o sporlar nereye gidiyor anlamıyorum kaçamak desem o da yok bir tek bu hafta bir dilim baklava yedim onun haricinde yok yani 2 gün detoks yapayım bakayım belki bir değişiklik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?