Aynen öylekendi isini yapmis olmanin verdigi bir rahatlik disarida bu kadar rahat olmaz, ama tabi isini duzgun yaptiginda pek dokunmuyolar genel olarak :) maksat gemi yurusun
Ayyyy canısı kuzum kurban olayım benı mı düşündünberilceee
Bildirim formatı nasıl olmalı canım seni çok yormayalım hesaplama adına.zaten çok uğraşıyorsun bir de bizim yapabileceğimiz şeyler için seni yormayalım
Yüzdeyi nasıl hesaplıyoruzAyyyy canısı kuzum kurban olayım benı mı düşündün
Mısal
Geçen hafta 12234
Bu hafta1244
Fark 124
Yüzde 13457
Gıbı
Ama her halükarda ben yıne hesaplarım
Kızlar. İş nedeniyle dışarda olacağım. Hemen yazıyım siz hesaplayın kusura bakmayın
Geçen cuma:56,3
Bu cuma:56,2
berilceee nefertityy
Canım sen de yolunacaklar listesine hoşgeldinKilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700
Bu doğum günüsü menüsü beni ne hale getirdi ne yedik ne yedik bu hafta artıya geçtim kusura bakmayın kızlar. Yinede gelip bir kilo bildirimi yapayım dedim.
berilceee nefertityy
Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700
Bu doğum günüsü menüsü beni ne hale getirdi ne yedik ne yedik bu hafta artıya geçtim kusura bakmayın kızlar. Yinede gelip bir kilo bildirimi yapayım dedim.
berilceee nefertityy
Çok güzel ya harika boyun kaç canım hedefin çok düşük
Aaaa nedenn öyle olmus ki bende sonradan farkettimAynı anda yazmışız
Benım adım nıye grı hıııı küstükmü
Üzülmem canım hakkım olunca katarsın beni cok sağol iyi niyetin içinsevimlimmm canım katılım sözü verırsen lısteye alıyım
Kılo bıldırımınde ıyıyse
Senınle gelenler hep lıstede senı alamadım bıraz burkuldum doğrusu
Yılbaşı nedenıyle kımseyı kırmak üzmek ıstemıyom
Vallah bilmiyorum canım acaba diyorum geçen hafta regl oldum dedim ya benim sadece bir gün ama çok az geldi ama 3-4 gün çok ağrım oldu o yüzden mi diyorum. Yoksa senin dediğin gibi mi? Eğer önümüzde ki hafta da sabit falan çıkarsam bu diyet işini gözden geçireceğim.philosophergirl canim o kadar spor harbiden nereye gitti? kas yapiyor olmayasin :) bendede ayni sey soz konusu, bayagi spor yaptim her zamankinden daha fazla ama verilen kilo az
Salı gününde berı yoksun canımKilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700
berilceee nefertityy
Sabıt olmak nıye kiVallah bilmiyorum canım acaba diyorum geçen hafta regl oldum dedim ya benim sadece bir gün ama çok az geldi ama 3-4 gün çok ağrım oldu o yüzden mi diyorum. Yoksa senin dediğin gibi mi? Eğer önümüzde ki hafta da sabit falan çıkarsam bu diyet işini gözden geçireceğim.
Ben diyetimi azaltamam ayol :) .. ama odem filan toplamis olabilirsin bir sebepten.. olabilir, yorgunluk bile yaparVallah bilmiyorum canım acaba diyorum geçen hafta regl oldum dedim ya benim sadece bir gün ama çok az geldi ama 3-4 gün çok ağrım oldu o yüzden mi diyorum. Yoksa senin dediğin gibi mi? Eğer önümüzde ki hafta da sabit falan çıkarsam bu diyet işini gözden geçireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?