- 16 Mart 2013
- 767
- 1.808
- 313
tatlım 1/4 olmaz yiyince hakkını veririm ben o yüzden hiç bulasmıyorum1/4 simit =1 dilim ekmek. canın çektiğinde bunu göz önüne alıp yiyebilirsin.
Teşekkürler canimİşte irade :) Tebrikler tatlım
ölçülü yemeyi öğrenmemiz lazımTa
tatlım 1/4 olmaz yiyince hakkını veririm ben o yüzden hiç bulasmıyorum
günaydınnnnnGünaydinlar canlar güzel bir gün olsun hepimiz için
afiyet olsun canım..kabak spagetti nasıl bişiMenüm
Beyaz Çay
Kahvaltı
lor peynirli krep ( 2 yk yulaf ezmesi 1 yumurta 3 yk yogurt) 25 gr lor peyniri
1 haslanmis yumurta
2 kiraz domates
20 gr lor peyniri
Ara
1/2 Yesil elma
5 badem
2 kaju
Ögle
3 yk kiymali bamya
100gr yogurt
1/2 çok tahilli ekmek
Aksam
150 gr haslanmis tavuk
kabak spagetti
1/2 cok tahilli ekmek
1 Yk makarna
100 gr yoğurt
Ara
5 fındık
5 Badem
Gece
yeşil çay
Genel
3.5 litre su
Spor
3 mil leslie (45 dakika)
45 mekik
45 saniye plank
takipteyiz canımGünaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
günaydın canımGünaydinlar canlar güzel bir gün olsun hepimiz için
kesinlikle yoksa ideal kiloya ulaştıktan normal yeme düzenine geçtikten sonra kilo almak kaçınılmaz olurölçülü yemeyi öğrenmemiz lazım
günaydınnnnn
sağol canım benim de kabağım var farklı tarifler arıyorumCanım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledimzerra
güzel görünüyor ..aslında böyle yediğimiz az kalorili besinleri değişik şekle sokup diyeti daha güzel hale getirebilirizkabağı değişik aletlerde spagetti şeklinde doğrayıp değişik soslarda pişirilmiş hali.
Eki Görüntüle 2091102
Eşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünküGünaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
Tebrikler canımm güzel iradeeGünaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim
GünaydınnnGünaydinlar canlar güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın canımmmgünaydınnnnn
Günaydın canım çok sevindimmmkızlar günaydın herkese
inşallah herkesin keyfi huzuru yerindedir
benim bacağımda bayağı düzeldi..
yarından itibaren yürüyüşlere devam
Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallahCanım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledimzerra
Geçmiş olsun canimkızlar günaydın herkese
inşallah herkesin keyfi huzuru yerindedir
benim bacağımda bayağı düzeldi..
yarından itibaren yürüyüşlere devam
Hadi ya az değil mi ? Spor yaparken ben belki bir litre içiyorumdur.. Bence sende daha fazla içiyosundur limonlu suları unutma :)Ben de bugün o sporu yapamadım vaktim kalmadı hem incelme programı vardı bugün benim haftaya kadar sen de iyi olursan onu haftaya bırakalım diyorum ben de bursaya döneceğim zaten canım daha rahat olur. Ama yarın yoga yaparım
Ben gün de 1.5 litre içiyorum
Haftasonu yiyicem bir aydan fazla oldu yemiyeli :))Günaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim
1 bardak su ictim yattim uyudum canim yemedim yemeyecegim geceleri yemek yasakValla canım bir saat spor yaparım dersen ye.. ha kiloda vermezsin ama almamış olursun :)))
Tamam bu aksam beyaz cay yanina 1 tam ceviz ekliycem canimAkşam yemekten 1-2 saat sonra bitki cayı bir porsiyon kuruyemiş yiyebilirsin acıkıyorsan.
Evet kuzum tüm günün emeği çöpe giderdi taktir ediyorum seni1 bardak su ictim yattim uyudum canim yemedim yemeyecegim geceleri yemek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?