evet aynen o :)
Başlayın ama lütfen pişman olmayacaksiniz
Nasıl terlediginizi görünce karar vericeksiniz. :)Tmm cnm yarın yapicam
Bu bütün vücudu çalıştırıyor demi
okudum evet ama nasil doldurucagimi bilemedim. yeni katıldığım icin tam bilmiyorum buralari format felan. yardimci olursaniz sevinirim.
Karbonhidrat canım.haklisiniz biraz fazla kacti ama hemen toparliycam. teşekkür ederim. kh acilimi nedir?
Kullandığım uygulama da incelme planı var. Kendine göre ayarlıyorsun canım. Mesela ben hafta da 3-4 gün seçiyorum. Bu durum da Bir hafta 3 gün diğer hafta 4 gün yapıyorum spor. 6 hafta bu program. Gün aşırı oluyor. Mesela bu gün 45 dakika yaptım. Yarın güç toplama günü o zaman ister spor yapma istersen daha hafif yap. O şekildegüç toplama günü nedir ? biraz açıklar misiniz ?
anladım. teşekkür ederim.Kullandığım uygulama da incelme planı var. Kendine göre ayarlıyorsun canım. Mesela ben hafta da 3-4 gün seçiyorum. Bu durum da Bir hafta 3 gün diğer hafta 4 gün yapıyorum spor. 6 hafta bu program. Gün aşırı oluyor. Mesela bu gün 45 dakika yaptım. Yarın güç toplama günü o zaman ister spor yapma istersen daha hafif yap. O şekilde
Sen bilirsin canım ben uyarımi yapayım da bir ay dene o zamanSinamaki yok canım. Diğer zayıflama caylarindan falan hiç almadım zaten korkuyorum kullanmaya.bu dediğimi bikac arkadaş kullanıyor kaç aydır bi sıkıntı olmadığı için bende bi ay bi deneyeyim dedim zaten bana göre değil bu tarz şeyler aç kaldığımı düşünerek daha çok yemek yemek istiyorum.pek beğenmedim anlayacağın ama elimdeki bitene kadar kullanicam artık.
Nasıl terlediginizi görünce karar vericeksiniz. :)
popoya kadar terletiyor farkı görmeniz yalnızca 2 hafta, yani vücut sekilleniyor.
Misafirlikte diyet bozmamin yollarıBengi__
7 şubat
Uyandığımda 09:00
1bardak süt
2 hurma
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tabak yağsız salata
Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
3 kaşık salata
Akşam yemeği 19:00
3 yk kavurma
3 yk yoğurt
1 buçuk lt su
Sabah yarım saaat leslie egzersizi
Meyvelerin yanına kuruyemiş koyuyoruz veya süt ürünü..7 şubat
8.00 kahvaltı
1dilim ekmek
1tane yumurta
1dilim peynir
Domates
10.00 chia tohumlu yoğurt
12.00 küçük bir muz
14.30 öğlen yemeği
Brokoli
5 kaşık kuru fasulye
16.00 şekersiz nescafe
2 tane hurma
20.00 akşam yemeği
1 adet akçalı but
Domates soğan salatası
22.00 bir kupa süt
Abooooo hemen o nesfiti evden dışarı çıkar. Geçen gün şeker ile ilgili yazıyı okudun degil mi 7-8 küp şeker var onun içinde.. evine asla sokma.7 şubat menüm...Bengi__
sabah 8,30
nesfit bikaç kaşık
11,00
sandviç
hellim peynirli kabak soslu
bol tahıllı ekmeğe (hastanede yedim)
öğle 15,30
1 dilim köy ekmeği üstüne acılı sos
1 bardak ayran
16,30
1 bardak süte tarçın zencefil zerdaçal bal
18,00
1 küçük muz 2 yk yoğurt az kakao chia tohumu yulaf ezmesi
20,00
ton balıklı mısırlı salata
su 2,5 ltphilosophergirl
spor
markete yürüdüm yarım saat :)
Gördüm bilen. Yalnız korkum kızların benden korkup yediklerini yazmamasi.Kız bengi görmesin kahvaltıda ki o nesfitti
Ayran nasıl fazla içilir. Ayran yap bir bardak içine maden suyu dok. 3 bardak iç.7 şubat listem
Kahvalti: 8.30
ılık limonlu su
Tavada az yağlı yumurta
Domates salatalik ve maydonoz
Şekersiz çay
Bir dilim tb ekmek
Ara: 12.00
Elma
Öğle: 13.30
1 kase corba
Ara: 15.00
Bir avuç kuruyemiş
Akşam: 19.30
Etli mantar sote
1 dilim ekmek
3.bardak ayran :-O ( ayran cok oldu biliyom ama icim yanmış naapiim)
Diriliş Ertuğrul eşliğinde bir Türk kahvesi
30 dk tempolu yürüyüş 30 dk evde spor
1 buçuk litre su
Sonra verdiklerini geri aldın mı?Temmuzdan Ekim e kadar yaptım 10 kg verdim o nedenle şimdi de Karatay devam ediyorum..
Yazmaya çalışıyorm mümkün mertebe.
Kalıcı ve istikrarlı olmak tabi istiyoröim
Yaz tabi bizim moral bakanınız vardı kimdi yahu o?Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyorondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum
Ya bak bana gene bir sey zayıflatıyormuş diye geliyorsunuz yaaaaa.Ayyy bu sogan suyu zayiflatiyormuş ya birde. Gunde 2 kez ac karna icince 2 kg verenler var
Yanlışını ders alarak öğrendin o yüzden bir sey demiyorum.kızlar geçmişi anca okudum yarın eggfast te bende varım nasipse bu arada menümü yazayım
Kahvaltı
10. 00
Yarım k elma
Yarım portakal
Öğlen
13.00
1 kase Kereviz salatası
1 kase tarhana çorbası
İki Galeta
Bir kupa yeşil çay
Akşam
20.00
1 tabak pırasa yeneği
Üç y k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara
İki ceviz
4 kayısı
1 avuç leblebi
3 litre su
Hiç bir sey yağ yakmaz. Yağ yakan sizin muhteşem bedeniniz..Cnm sana yemin ederim benim annemin 3tane arkadaşı aldı kullandılar kilo verdiler
Ama bıraktıkları an hepsi geri kilo aldı
Yağ yakmıyor sadece su atiyormus
Benim bi arkadaş aldı oda verdi kilo sonradan alamadı devam şimdi kadın gene bütün kiloları aldı
Krema içeren kahveleri acilen bırakıyoruz... çok sağlıksız..Merhaba arkadaşlar yogunluktan pek bakamadım bugün .
7 Şubat
kahvaltı 12.30:
1 adet haşlanmış kabakla yapılmış 2 yumurta
1 çay kaşığı zeytinyağı
16.00
2 si bir arada Nescafe
2 adet gün kurusu
19.00
4 adet ızgara köfte
4 adet tavuk göğsü
7-8 adet ciğer
lavas ekmek((((
2 lt su
3 mil Leslie 30 dk kardio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?