Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım aramıza keyifli kilo vermelerrrr

keryneia bugünkü sporum
15 dk yerden yüksek 65 cal
20 dk donmeli karin calisması program bunun kalorisini hesaplamadı nedense:s
Zaten bazı hateketleri de gostermedi ben kendimce yaptim niye böyle oldu acaba

07.02.2018 tarihli menum Bengi__

12 00 KAHVALTI
2 krep (tambugday unlu yagsiz tavada)
3 top perika gibi adi olan birsey (misafirim yapti ben cok begendim tarif vericem)
1 dl.beyaz peynir
4 zeytin
Ceri Domates turp yesillik

16 00 ARA
1/2 su bard. leblebi 1 su bard. Ayran

18 00 ARA
1 elma 1 cay bard. Sut

19 30 AKSAM YEMEGI
1 sebzeli levrek (firinda)
1dl. Tam bugday ekmegi
Salata

22 00 ARA
1 bard. Sut

SU 3 lt.kesin de gecmiste olabilirim. Normalde olculu iciyorum kalabalik olunca biraz astim galiba philosophergirl

SPOR misafirlerimle gezmeye gittik canim o kadar cok yuruduk ki ama spor temposunda degildi. keryneia

Perika perlika mi emin olamadigim seyim tarifi
1 su bardagi lor
3 yumurta
1 domates puresi (yazdan evde hazirlanmis)
Bol yesillik
Pul biber kimyon kekik
Hamur gibi yogurulup ceviz buyuklugunde toplar yapilip yagli kagit konmus firin tepsisinde 160 170 derece de pirisiliyor. Cok lezzetli olmustu. Ilik servis ediliyor.

super tarif tuttum.
domates püresi yerine salça deneyebilirim..

Zen71 diyetisyenine uyduğun surece sana hep yeşil yazarım. Menünün dışına çıkarsan haber ver. Bir yere not olarak yaz Canım.
Bu menu de misafirlerimle gece gec saate oturdugumuz icin kahvalti ve ilk ara ogun saatim gecti oglen ogunum yerine kahvalti oldu canim. Sen nasil degerlendirirsen. Normalde 1 princ tanesi kadar bile yasak olan birsey tatmiyorum . Ama insanlik hali olursa yazarim.

menülerini beğeniyorum.
bazen uyarlamak lazım.. saatler değişebilir falan. hayat bu..

keryneia bugünkü sporum
15 dk yerden yüksek 65 cal
20 dk donmeli karin calisması program bunun kalorisini hesaplamadı nedense:s
Zaten bazı hateketleri de gostermedi ben kendimce yaptim niye böyle oldu acaba
Ben diyorum benim uygulamada mi sorun var. Benim de bir kaç gündür hareketleri göstermiyor falan. Hatta telefon çok kasıyorsu o yüzden deyip fabrika ayarlarina falan getirdim yine aynı oldu. Uygulamadan kaynaklı sanırım

Okurken bile çok lezzetli geliyor denemek şart oldu teşekkür ederim canım

menülerini beğeniyorum.
bazen uyarlamak lazım.. saatler değişebilir falan. hayat bu..
Sagol canim. Isin icine saglikta girince inan disari cikarken bile ya ogun saatime denk getiriyorum yada yanima alip hic utanmadan bir kosede oturup yiyorum. Telefonumda ogun saatlerimi haber veriyor o dk. Oturup yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…