- 15 Ocak 2014
- 5.996
- 5.209
- 398
Evet cAnım her ayın ilk haftası
Bel
Basen
Göbek
Üst bacak
Göğüs
Ölçüsü alıyoruz
tebrikler çok güzel canım
günaydın canımGünaydın kızlar, umarım tartıda yüzünüz güler
ilk başta çok gidebilir canımKızlar 5 günde 2 buçuk kilo gitmiş, mümkün mü böyle birşey
ben de marta vericem..o zamana 3 kilo vermiş olmayı umuyorumBunu eklerim canım. Sabah daha doğru oluyormuş. Mart ayının ilk haftasında
ölçü vereceğiz. Berilce abla ayda bir kere daha doğru olur demişti.
tebrikler..bir çatal bak canım..nice sağlıklı mutlu yıllraGeliş 6 Şubat
81.9
Bugün 9 Şubat
80.9
Bebeğim 1 yaşında geçen yıl 9 şubatta acılar içinde kıvranıyordum (normal doğum) yarın kızımın yaş günü kutladık sömestr tatilde pasta yok yani yarın :)
ayda bir vücut ölçülerini alıyoruz canımÖlçüm mü yapıyoruz kızlar bir ölçüm gördüm sanki
tebrikler canım
Dürüst olmak gerekirse beraberce destekli kilo vermek önemli olan benim için rekabet yok bende. Listede olmasamda olur. Ama aranızda olmak isterim burda çok güzel motive oluyorum. Herşeyden yardımcı olunuyor bana olmasanız bile başkalarına yaptığınız yorumlar yeterde artar faydalanmak içinTamam canım
Liste önemlimiydı senın için
Çünkü genelde alınmıyorda bızdede lıste dolu
Eger listede yer açılınca gırıp karnemı alırım dersen liste dısı yarış motıve ol
Kararı sana bırakıyorum canım
Bırazdan lıstelerı atacam bır bak
90 küsür kılodakını bıle zamanı dolduğu halde lısteye almadım kılo veremedı dıye
Ben kılo da kılo dıye kırbac elınde bırı hıc olmadımDürüst olmak gerekirse beraberce destekli kilo vermek önemli olan benim için rekabet yok bende. Listede olmasamda olur. Ama aranızda olmak isterim burda çok güzel motive oluyorum. Herşeyden yardımcı olunuyor bana olmasanız bile başkalarına yaptığınız yorumlar yeterde artar faydalanmak için
Yazdim seni de etiketledim bengi cim
sana bir kırmızı patlatıyoruz o zaman Beril.@bengi_ gülom kal bır ıkı hafta daha listede o zamana hedefte tutar sanırım
Çrs günü psıkıyatrıste gıttım uyku ılacı aldım
Crs geceden beri hep uyu uyan halındeyım
Dün şeker ilacımıda unuttum almayı yedıklerımı gerçekten hatırlamıyorum o kadar çoktu
tebrikler caunım
süperkatılım 4 Şubat
başlangıç kilo : 75.6
güncel kilo : 74.2
canım bana bakacağım kişilerin bi listesini atabilirmisiniz..
biz de çok yoğunuz tatlım.bi boşluk buldum mu dalıyorum sayfayaÇocuklu çocuksuz bebekli bebeksiz göz önünde tutsanız ne güzel olur. Çünkü fırsat kalmıyor bebekten evden yada benim oğlan çok yaramazzzz
Kız kulagımdan tutma 8 tane küpe var ufffff canım acıyorsana bir kırmızı patlatıyoruz o zaman Beril.birde sopa ile kovalıyoruz. dur bu daha güzelmiş..
kusura bakma kuzum. buldum..Yazdim seni de etiketledim bengi cim
Rica ederim tatlim.kusura bakma kuzum. buldum..
listene uydun mu yoksa hastanede olunca liste dışına mı çıktın?Menumu de paylasayim.
08.02. 2018Bengi__
9 30 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1/2 simit
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 elma 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
2 kepce kadar sulu kofte
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 kucuk paket Sut
1 kuru incir
19 30 AKSAM YEMEGI
1 peynirli tost (kepekli ekmek ve icerisinde marul yesillik)
1 ayran
Hastahane de olunca aksam boyle oldu.
birde tartıldın mı bana kilo bildiriminde bulunur musun?
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus @keryneia
Canım pazartesiye kadar versen süper olur. Pazartesi tabloyu sizlerle de paylaşırimÇok güzel hafta başımı veriyoruz yoksa bugünmü
Kaç kılosun çabuk söyleYazdim seni de etiketledim bengi cim
Tşk ederim yer için olursa olur sıkıntı yok.. ortamınız desteğiniz bilinçliliğiniz süper . :).Ben kılo da kılo dıye kırbac elınde bırı hıc olmadım
100 gr veren bıle kardadır dıye düşündüm hep
Ben kaptanım kılo dıye develenıp lıstede degılım
Kalabılırsın tabıkı balım
Lıstede yer açıldığında mezun olan yada ızne güden olursa yerınde hazır canın
Ayrıca böyle mülayım olduğun ıcınde cok memnun oldum
Tmmdır ilk fırsatta yazarım etiket yapıpCanım pazartesiye kadar versen süper olur. Pazartesi tabloyu sizlerle de paylaşırim
Yer hep olur kuzumTşk ederim yer için olursa olur sıkıntı yok.. ortamınız desteğiniz bilinçliliğiniz süper . :).
bende var kırbaç tatlımmBen kılo da kılo dıye kırbac elınde bırı hıc olmadım
100 gr veren bıle kardadır dıye düşündüm hep
Ben kaptanım kılo dıye develenıp lıstede degılım
Kalabılırsın tabıkı balım
Lıstede yer açıldığında mezun olan yada ızne güden olursa yerınde hazır canın
Ayrıca böyle mülayım olduğun ıcınde cok memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?