Disarda olunca ogle yada aksam yemeklerinde peynirli tost yanina ayran yeme hakkim var canim ama aceleyle ciktim ne kadar diyet tost diye gecsede evde yapma gibi degildi. Ekmeginin kose kisimlarini ayirdim.listene uydun mu yoksa hastanede olunca liste dışına mı çıktın?
Aman yağı senın kası benım olsunbende var kırbaç tatlımm
senin takımın canına okuyorum....
89.1 kiloyum :)Kaç kılosun çabuk söyle
Almalisin bence cAnım. Ne duran varsa 2 dakikalık işO zaman şuan almama gerek yok mart ı bekliyorum
bende hemen ekliyorum. menülerini de kontrol ederiz haftaya cuma durumuna bakarız.Kılar bu arada 3 gündür ilaç kullanıyorum kılom 91.6
Haftaya bakacaz artık ilaç etkı edıyormu
Gıcıkkkkk ya hep benden zayıfsın ömrüm seni kovalamaklamı geçecek yanı89.1 kiloyum :)
kerynya ayıp olmuyormu biraz berilcimYer hep olur kuzum
Sadece başta söylemek ıstedım
Evet kızlar hele bengı
Kerynya
Phılısefhergırl süperler
Aynen bengi denese ben hala ekmek pilav bol meyve mercimek çorbaları nasılsa çorba diye tas tas götürücektim. Yazdıklarını ekran görüntüsü aldın porsiyon hesaplı yorum çok iyi oluyor. SağolsunlarYer hep olur kuzum
Sadece başta söylemek ıstedım
Evet kızlar hele bengı
Kerynya
Phılısefhergırl süperler
Ay evet yuzsüzüm eccıkkkkbende hemen ekliyorum. menülerini de kontrol ederiz haftaya cuma durumuna bakarız.
yoksa sen kaptanın diye işin ucunu sürekli kaçırıyorsun..
o zaman yine de YEŞİL..Disarda olunca ogle yada aksam yemeklerinde peynirli tost yanina ayran yeme hakkim var canim ama aceleyle ciktim ne kadar diyet tost diye gecsede evde yapma gibi degildi. Ekmeginin kose kisimlarini ayirdim.
tatlım birazda psikolojik sende biliyorsun..Ay evet yuzsüzüm eccıkkkk
Bu pzt salı da dr kontrollerım var sonra insallah bıtecek bır çare bulunacak bana
Agvblıtcbko mınışım şirinim ya böyle bırsey yazaydımkerynya ayıp olmuyormu biraz berilcim
Sakınlestırıcılerımıde verdı ama salı günü endokrını ıle konuşmadan almıyacamtatlım birazda psikolojik sende biliyorsun..
Bakıyomyaberilceee yazı rengi ve fontu değiştmek için forum ayarlarından yapmıyormuyuz. bir türlü değişmedi
:)))
Agvblıtcbko mınışım şirinim ya böyle bırsey yazaydım
Forum seceneklerınden cıkıyoryaberilceee yazı rengi ve fontu değiştmek için forum ayarlarından yapmıyormuyuz. bir türlü değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?