Cnm o ozellik prolara sadece :)tamam bende burdan yaptım ama değiştirmiyor...
sağ ol canım..Cnm o ozellik prolara sadece :)
Yok degıl canımCnm o ozellik prolara sadece :)
kazen dönüş yapar durumu açıklar..Yok degıl canım
geçmiş olsun canımKızlar bende grip oldum oğlumu din acile bugün doktora götürdüm şimdide söz verdiğim yere gezmeye geldim burda yazarken şarjda bitti şimdilik görüşürüz. Hepinize hayırlı cumalar :)
Oyle abla :) iddia etmim ama ben oyle biliyorum :)Yok degıl canım
canım o değişkenlik sadece pro üyelerde var ....yok artık her şey doğru berilce ama değişmiyor..
Kız profil fotonu degistirmissin dedim ki bu kim yeni biri mi geldi
pro mesaj sayısı ile alakalı mı nasıl olunuyor?canım o değişkenlik sadece pro üyelerde var ....
canım o özellik sadece pro üyeleri için geçerli , bende pro olmadan önce çook denemiştim olmuyorduKazene yazsana acaba forumda mı sorun var
eggfast dusunuyorum. yeni basladim uygun olur mu.@herderdedeva detoks suları tarifileri patlatır mısın?
hani şu suyun içine maydonoz tarçın limon vs konup içilen... çeşit çeşit fotolu olsun lütfen...
henüz yapma yeni diyete girdiğin için zaten kilo veriyorsun. metabozmani bozmana gerek yok. 3-4 hafta geçsin duraklarsa bakarız.eggfast dusunuyorum. yeni basladim uygun olur mu.
Bak bonus pro degıl ama yesıl yazıyorOyle abla :) iddia etmim ama ben oyle biliyorum :)
bak bende yazıyorumBak bonus pro degıl ama yesıl yazıyor
90 kılo topıgınde
yok canım bi ücreti var onu ödüyorsun ... ödediğine dair kazene msj atıyorsun hemen prolu yapıyorlar senipro mesaj sayısı ile alakalı mı nasıl olunuyor?
tamamdir. tesekkur ederimhenüz yapma yeni diyete girdiğin için zaten kilo veriyorsun. metabozmani bozmana gerek yok. 3-4 hafta geçsin duraklarsa bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?